sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

ei ole mitään hävittävää, joten lähdetään

eilen en jaksanut enää alkaa raapustelemaan tampereen reissusta, joten kirjoittelen siitä nyt. kaikki tarvittava löytyi, ja rahaa kului ihan kiitettävän paljon.


tällainen on sitten rippimekkoni. tää tuotti aluksi hankaluuksia kun sovittelin tätä, koska en tajunnut että se vetoketju aukeaa niin alas, olinpa tyhmä. lisäksi vaikka tämä on kokonumeroa 32, tämä on iso mulle. onneksi yksi tuttu varmaankin pienentää yläosan sopivaksi. tykkään tästä vaikka tää on olkaimeton. tämä ostettii haloselta ja maksoi 129 euroa, äiti maksoi.


elämäni ensimmäiset korkkarit. nää on ihanat, ja tykästyin tohon kiilakorkoon ! mittasin kotona, niin toi korko on 7 senttiä, näytämpä hitusen pidemmältä. vaikka nää on ensimmäiset, osaan kävellä näillä ihmeellisen hyvin, luulin että olisin naamallani heti muutaman askeleen jälkeen mutta enpä ollutkaan. nämä ostettiin mekasta, ja hinta oli 40 euroa, äiti maksoi myös nämä.


rippivaate ostosten jälkeen kipittelin fantasiapeleihin. löysin sieltä D.gray-man 3. jota ei koskaan ennen ole ollut siellä kun olen käynyt, ja nyt oli. pakkohan se oli ostaa, katsoin hinnastosta että maksoi vaan 8 euroa, niin otin sitten tuon 4. pokkarin, koska fantsussa ei tule kovin usein käytyä, yhteensä siis 16 euroa.


kun oltiin syöty, poikkesin myös europe housessa, ja mulla kesti pieni ikuisuus löytää tää laukku sieltä. mutta löysimpä kuitenkin. noi kaks vetoketju juttua tos edessä on hienot, ja sitten rakastan tota kalanruoto juttua. maksoi 12.90 euroa muistaakseni.söpöjä kynsitarroja ! oli pakko saada. päätin että kasvatan kynsiä, ja sit ne on hienot ku koulu alkaa, ja sitten mulla on söpöt kynnet njeh ? maksoivat kumpanenkin 2.90 euroa.


tää on hassu ! sekä yhen koko numeron liian iso mulle, mutta eii se mitään 8'D mun mielestä ihanan jotenkin lapsekas ja söpö. eli pakko oli ostaa, hinta jotain 7.90 euroa h&m:stä.


en oo ikinä löytäny näin montaa rannerengasta 4.90 eurolla ! tätä voisin melkein kutsua päivän löydöksi.. tai en nyt ihan mutta melkein. näitä kuluu, koska mulla joku taipumus tuhota näitä. nämäkin on henkkamaukkasta.


vaadin, että saisin käydä koskikeskuksessa. siellä suuntasin suoraan kicks:iin. suurta huvitusta aiheutti se että dependin kynsilakkoja kolme yhdeksällä eurolla, ja nämä tekivät yhteensä muistaakseni 8.20 euroa ? what hell.. samapa tuo. päätin että rippijuhliin laitan alle tuota valkoista alle ja vaaleanpunaista päälle.


myös koskan seppälässä tuli käytyä. ja siellä oli tarjous että sukat, legginsit ja sukkahousut 3 kahden hinnalla. pitipä sitten hyödyntää tuokin tarjous. eli kolmet neonväriset caprilegginssit tarttuivat mukaan.


ja sitten halusin jonkun vaatteen minkä kanssa voin legginssejä käyttää. nämä öö haalarit (?) tarttuivat mukaan 24.95 eurolla, myöskin seppälästä. näiden ostoa harkitsin varmaan viisi tai kymmenen minuuttia, mutta nyt oon tyytyväinen kun ostin. jalassa ovat neonpinkit leggarit


ja sitten.. tältä näytinkin tänään.
t-paita - seppälä
haalarit - seppälä
legginssit - seppälä
sukka - citymarket.
loput asusteet sekä korut ovat hajanaisesti mistä sattuu

miten niin mulla on vaatteita seppälästä ? mutta joo.

seuraavaa merkintää ehkäpä huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti