keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

neonvalot nimes kirjoittaa, seiniin kuvaas heijastaa

kun haettiin mun virallinen mopokortti tänää vammalasta, ni halusin käydä tiimarissa. mukaan tarttui pikaliima ( 1. 50 €) jota ajattelin käyttää kun alan tekemään vanhoista pikkuleluista koruja. halusin myös tarroja kännykkää varten, koska osa edellisistä oli tippunu pois, molemmat tarra-arkit maksoivat 2.50 euroa.

noita hopean värisiä helmiä tulen ehkä käyttämään askarrellessa, en ole varma. jos en käytä niin rahallinen menetys ei ole suuri, sillä ne maksoivat 1 euron. mun ripari on ens viikolla ja haluan ottaa sinne vihon, johon voin piirtää, kirjoittaa ja antaa muitten kirjoittaa kaikkee fiksua. mulla oli kyllä jo yks vihko, mutta se vähän muuttu epäilyttäväksi 8D en itse pidä vihkon nykyisestä ulkonäöstä, mutta ajattelin vähän tuunailla sitä, laitan varmaan sitten kuvan tänne, jos muistan. vihko maksoi 2.70 euroa.

huivi - citymarket
aurinkolasit - h&m
kraka - cybershop
t-paita - h&m
shortsit - joku urheilukauppa, ja vielä poikien puolelta
kengät - kenkärepo

tolta siis näytin kun lähdettiin sielä vammalassa pyörähtämään. kun tultii kotii vaihdoin aika pian mun punaset farkut, koska lähdettii kaisan kans mopoilemaan. tällä kertaa en sammuttanut mopoa kertaakaa, evosin vaan sen kanssa että olisin saanut mennä ensin, mutta jäinkin odottamaan.

myöhemmin illalla menin samin kanssa kalaan ! ei kyllä saatu ku pari vaivaista särkee, mutta ei se mitää. kun tultii sieltä meinasin pyörtyä, koska en ollu syöny tai juonu koko päivänä oikein mitään.

lopuksi esittelen tämän hetkiset kynnet :

...aika huolellista? lakkasin nämä yöllä, enkä jaksanut käyttää teippejä. en muutenkaan tehnyt kovin huolellisesti sillä otan nää sunnuntaina pois, ja lakkaan jokku yksin kertaset kynnet, joiden lakkausta on helppo korjaila rippileirillä. mutta: valkoinen lakka on dependin, kuten tuo oranssikin. vihreä on taas wild'n crazyä. musta näistä tuli ihan jees, ja lakkaan joskus toistekkin raita lakkauksen, tosin huolellisemmin. huomioikaa, olen melkein kokonaan jaksanut siistiä nämä.

huomenna meen kattoon sitä rippijuhla paikkaa, ja otan sieltä kaiketi pari kuvaakin, ja saatte sitten vähän kuvaa millaisessa paikassa ne pidetään. sen lisäksi mulla on huomenna parturi, joten kuvaa myös uusista hiuksista on luvassa.

3 kommenttia:

 1. onks noi kännykkä tarratkin tiimarista?

  VastaaPoista
 2. miten niin se vihko muuttu epäillyttäväksi ? 8D

  VastaaPoista
 3. mutasota:
  on ne tiimarista

  soina:
  joo siis eihän se mikää kauhee epäilyttävä hei ollukka, muuten vaa siä lukee vähä kaikkee kivaa 8D

  VastaaPoista