maanantai 16. tammikuuta 2012

Tekniikka vs. minä

Hyvää iltaa kaikille!
Piti kirjoitella jo iltapäivällä, mutta kuinkas vaan, oma koneeni päätti lyödä ihan jumiin ja nyt kun sitä ollaan tutkittu iskän kanssa, niin huomattiin että koneeni on monen troijalaisen koti. Nyt koneeni on virustutkan alla ja kirjoittelen äiteen läppärillä tätä.. Toivon syvästi, että oma kone tulee kuntoon huomenna sillä oon lievästi sanottuna kusessa koulujuttujenkin kanssa jos kone ei toimi.
T-paita - H&M, Kauluspaita - H&M, Huivi - Jack & Jones, Housut - New look

Koneen mahdollinen simahtaminen ei kyllä edesauta mun stressin vähenemistä. Tätä jaksoo on jäljellä reilu viikko, ja mulla on vaikka mitä juttuja tekemättä.. Jos huomenna saisi aloitettua. Vähän piti kyllä tänään alotella tekeen kaiken näköstä, mutta sitten järkytyin mun koneen kohtalosta liiaksi ja sitten vain luin Potteria ja nukuin.

Koeviikon jälkeen koitan ryhdistäytyä myös tän blogin kanssa, on jäänyt vähän sivuun tämäkin. En tosiaan ole lopettamassa vaikka postaustahti on mitä on mutta koulu on painanut päälle ja on ollut muutenkin vähän kaiken laista. Ajattelin, että voisin koittaa jossain vaiheessa tehdä uuden ulkoasunkin tänne, mutta saa nähdä.

Loppuun vielä pari kuvaa Satun toisesta koirasta, Sumusta joka oli meillä hoidossa viikonloppuna ja Sumu on collie (kuitenkin sitä joku olisi kysynyt)

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti sun kone tulee kuntoon :)
  Ihmettelen miten muille tulee troijalaisia ja viruksia koko aika :O Onhan sulla koneessa virusturva? Jos ei niin kannattaa olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virusturva löytyy, muttei nekään nähtävästi ole aukottomia. Nyt on oma kone kunnossa, ainakin tältä erää :D

   Poista
 2. Voi miten suloinen tuo Sumu! ♥

  VastaaPoista