maanantai 30. tammikuuta 2012

Pyykkiä ja lukkareita

Koeviikko vetelee viimeisiään ja mä panttaan viimeiseen kokeeseen lukua...
Olin tänään toimelias ja pesin pyykkiä ja tajusin kuinka aavemmaista on, kun naru on täynnä pelkkiä valkoisia vaatteita:
Rakeisuus tuo aavemmaista potkua tähän kuvaan, eiks je?

Tänään katselin ainevalintalappusta ja tarkastelin tulevaa lukkariani.. Toivon todella, että kolmosella kiitän kun oon jaksanut istua perse puuduksissa tunneilla puoli yhdeksästä neljäänkin asti:
Pakko intoilla tämänkin blogin puolella siitä, että huomenna aloittelen varovaisesti kevään jumppakautta! Jäin kilon alle mun tavoitteesta, mutta ajattelin silti mennä ryhmäliikuntatunneille 1 tai 2 kertaa viikossa, sillä ajattelen että siitä tuskin on suurempaa harmia mun painon osalta. Jos joku haluaa seurailla mun kuntoilua, niin klikkailee itsensä Everydayhin, johon löytyy linkki tuosta sivusta!

Nyt meen katsomaan L-koodin jakson loppuun jonka jälkeen pitänee syventyä bilsaan...
Ps. Uusia lukijoita, kiitos!

4 kommenttia:

 1. siis onko sulla 45min pitkät tunnit vai miten kun noita eri tunteja on niin paljon samana päivänä :o itsellä kun on 75 minuutin oppitunnit ja päivässä maksimissaan 5 eri tuntia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on 45 minuutin tunnit ja mulla voi periaatteessa olla niitä 9 päivässä, mutta onneks ei osunu mun kohdille sellasia päivä jotka olis kahdeksasta neljään, ovat kuulemma kamalan rassaavia, enkä epäile!

   Poista
 2. Aavemainen tuo eka kuva. :----D Mä rakastan tätä Tuhat Minän ulkkaa. ♥

  VastaaPoista
 3. Ihmettelin tuota tuntien määrää mutta sain vastauksen ensimmäisistä kommenteista :D Ite en jaksais istua nuin pitkään koulussa, huh.

  VastaaPoista