torstai 5. tammikuuta 2012

Mitä kuuluu vuoden 2012 alkuun?

Vuosi vaihtui kotona, suunnitelmat muuttuvat, vietin loman hauskimman illan kaverilla, Kaisa värjäsi mun hiukset, valvoin koko yön ja tein suunnitelmia tämän vuoden varalle.

Uutena vuotena kävin mummulla ja muuten olinkin kotosalla. Nostalgion katselemalla Bleachiä, johon saatoin koukuttua uudelleen ja kävin välillä kuvaileen raketteja. Tuo kuva taitaakin olla ainut suht onnistunut, muissa rajaukset olivat aavistuksen päin mettää. Lisäksi koitin olla taiteellinen ja yritin piirtää kaikkea hienoa sädetikuilla, mutten pystynyt kuin tähän:

Se koittaa esittää peace-merkkiä.

Uuden vuoden jälkeen suunnitelmat muuttuivat. Iidan piti tulla meille yöksi, mutta sitten ilmeni esteitä ja päädyinkin Emmille yöksi muun porukan kanssa. Ilta oli hupaisa ja tulihan aiheutettua lähes huutonauruakin. Yö kuluikin nopsaan maailmaa parantaessa.
Kaisa värjäsi mun hiukset ja:
..ei niistä ihan vaaleet tulleet. Oikeasti ne eivät ole noin kirkkaan oranssit. Toisaalta tykkään näistä, mutta taidan siltikin kuun lopussa lykästää näihin vaalennuksen ja kattoo mitä tulee. Ihanaa, kun olen päässyt siihen, ettei hiukset ole niin vakava juttu, mitä ne oli ennen.

Lupauksia en tälle vuodelle tehnyt, paitsi nyt kehittelin itselleni tavoitteen tai oikeestaan projektin, jonka nimi on I do it! Kyseisestä projektista en kirjoittele tämän blogin puolelle, mutta voin seurata I do it! -projektin etenemistä täältä.

Huomenna meen mummulle syömään ja koitan saada otettua asukuvan tännekkin näin pitkästä aikaa. Tämä ilta jatkuu Pikku prinssin, Housen ja Idolsin merkeissä, palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Jatkuuks House vai mitä hä? Kun jossai välis se loppu. D: Ihana toi eka kuva! ♥

    VastaaPoista
  2. Kelly, kattelen sitä dvd:ltä :D

    VastaaPoista