tiistai 10. tammikuuta 2012

Pikapika

Hyvää viikon alkua kaikille!
Tää postaus tulee olemaan luultavasti pikainen ja säälittävä rääpäisy, sillä pitää rientää lukemaan historian korotuskokeeseen, joka on torstaina. Tänään sain kuitenkin aikaiseksi ottaa tohon sivu palkkiin vihdoin uuden kuvan ja tulipa otettua hivenen kämäset asukuvatkin.. Noh, pikkuvikoja.
Toppi - Gina tricot, Kauluspaita - H&M, Housut - Lindex, Huivi - Jack & Jones
Mulle on muuten tullut pakko mielle punaiseen väriin! Olisin valmis ostamaan punaisen kauluspaidan, bleiserin, topin... En tiedä mistä moinen ilmiö, mutta mun oli pakko kaivaa vaatekaapin perukoilta vanhat punaiset housut jotka sain aikoinaan Kaisalta.

Musta on varmaan tulossa sellainen perus psykologilla ramppaaja, joka ei ole tyytyväinen niiden päätöksiin. Tuli soitto eilen ja mulle ilmotettiin et psykiatri tahtois nähdä mut ja vaihtaa kuulumisia ja puhua mun painosta. En halua puhua siitä niitten kanssa, sillä tiedän että ne koittaa diagnosoida multa syömishäiriön.. Mielestäni oon koittanu painottaa hyvinkin paljon että koitan parhaani mukaan nostaa painoa ja pysy salilta pois, vaikka polte onkin jo kova. Noh, sen näkee sitten mitä ne tahtoo.

Nyt takaisin historian pariin, palaillaan!

4 kommenttia:

 1. ihanat housut! ja kiva asu muutenkiin(:

  VastaaPoista
 2. Ihana hymy tossa viimesessä kuvassa. ♥ Asuksä kaukana keskustasta?

  VastaaPoista
 3. Kelly: Asun aikaslailla keskustassa jos äetsästä puhutaan, mutta koska äetsää ei enää ole, niin sastamalan keskustaan on 15 kilometriä :D

  VastaaPoista
 4. ihana blogi sulla! oon lukijana! :) voit tietty liittyy munkin blogin lukijaks jos tyksit ;)

  http://goldmine-elly.blogspot.com/

  VastaaPoista