tiistai 24. tammikuuta 2012

Kohti koeviikkoa


Voi että olen niin iloinen, että koeviikko alkaa! - Joo en. Motivaatio uiskentelee pohjamudissa vaihteen vuoksi, eivätkä tämän koeviikon aineet ole lähellä mun sydäntä. En juuri välitä uskonnostakaan, vaikka sen aion kirjoittaa syksyllä ja tämä kurssi oli ihan mielenkiintoinenkin. Lisäksi koeviikon lopussa siintää vuoden neljäs jakso, joka näin omasta mielestäni on yhtä aikaa vuoden kivoin ja rankin jakso: 36 viikkotuntia, mutta siinä on opoo, pari kivaa äikän kurssia, kuvista ja historiaa, mutta myös englantia ja ruotsia.

Tuntuu myös siltä että pukeutumisen osalta inspiraatio on täysin kateissa, mutta osa syyllinen voi olla talvi. Ihan lämpimyys-syistä olen jättänyt hameet pois pukeutumisestani, mutta toisaalta nyt mulla on menossa jokin yksinkertainen pukeutuminen kausi ja tykkäänkin hillua housut + huppari/kauluspaita -kombossa, mutta eiköhän kevään saapuessa tule pakonomainen halu laittaa hame jälleen päälle.

Halusin kuvata mun koeviikkoon valmistautumiseväät! En tiedä mikä ihme siinäkin on, että kun lukee on syötävä koko ajan! Koitin vaihtaa mun perinteiset eväät (sipsit, karkit, limppa) vähän terveellisempään. En kyllä lähte sanomaan että keksit ja suklaa olisivat terveellisiä, mutta näistä ei tule niin nopsaan huonoa oloa.

Nyt mulla on kuitenkin edessäni 200 sivua uskontoa, joten miepä menen tästä lukemaan, että saisin sen alueen jota kuinkin luettua!
Hauskaa viikonalkua kaikille ja palaillaan taas!


2 kommenttia:

  1. Kauheen iso koealue teillä! :C Nuo eväät näyttää älyttömän herkullisilta, haluun kanssa suklaata ja noita suklaa pikkuleipiä. ♥

    VastaaPoista
  2. yarr, itel toi kurssi seuraavassa jaksossa. tsemii koeviikolle! :)

    VastaaPoista