lauantai 7. tammikuuta 2012

Paljon tehtävää, mutta vähän aikaa

Kuten arvata saattaa, enpä saanut eilen otettua kuvia asusta, mutta "onneksi" koulu alkaa ja sitten tulee katottua vähän enemmän missä räteissä lähtee liikkeelle. Mun teki itseasiassa mieli aloittaa tää postaus näin: varoitus, postaus sisältää pornografiaa, mutta se olisi ollut turhan dramaattista ja liioiteltua. Tällä olisin viitannut piirustukseen, joka löytyy myöhemmin.

Tänään sain itseni ylös jo yhdeksältä, sillä lähdin porukoitten kanssa Huittisiin. Tarkoitus ei ollut mitään, mutta XZ:tan tehohoidon lisäksi mukaan tarttui levyaleista 3 levyä:
Haloo Helsinki: Enemmän kuin elää, Haloo Helsinki: III & Happoradio: Pienet ja keskisuuret elämät

Voisin puolustautua sillä, että nämä eivät maksaneet paljoa. Yhteensä 20 euroa, enkä sitä paitsi oo ostanut levyjä hetkeen.
Kuka pitää huvikseen ruokapäiväkirjaa? On niin rassaavaa kirjata kaikki ylös mitä suuhunsa laittaa. Kyllä - 3. päivä vasta menossa ja 14. päivää tätä teen ja hermot menee jo.. Sopii olla parempi, että tästä touhusta on jotain hyötyä (ja olisi kiva jos vaikka oppisin jotain tässä kahden viikon aikana)

Noniin, ja nyt se piirrustus josta mainitsinkin aiemmin:
Eilen iski inspis piirtää ihminen. En ollut piirtäny ihmistä aikoihin joten kun aloittelin, en ollut ollenkaan varma siitä, mitä tästä tulee. Loppuen lopuksi tästä tuli ihan hyvä, vaikka naama, kädet ja vasemman puolen kainalo on vähän mitä on. Nii juu, mallista piirsin.. Ilman mallia ei mun piirtämisestä tuu yhtikäs mitään.

Nyt syömään ja sitten päivä jatkuu koulujuttujen ja Housen merkeissä, palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Minäki haluun Haloo helsingin levyn! :---D Piirrustus on hieno, ja mun mielestä kädet onnistuneet! En ite osaa pirtää käsiä ollenkaa.

    VastaaPoista
  2. nännikorut ja napakoru tossa piirrustuksessa, ihan ku minä <33 :D ahahah, ei vaan, tuli vaan sellanen olo kun on samanlaiset hiuksetkin :--D taidan olla aika massaa!

    VastaaPoista