maanantai 31. lokakuuta 2011

Verhomekko


Mötley Crüe - Too Young To Fall In Love

Hyvää maanantaita!
Tai no, mulle tämä maanantai on ollut kaikkea muuta kuin hyvä. Kaikki alkoi siitä kun saatiin maantiedon testit takasin ja sieltä tuli 7½. Noh, tämä olikin vain alkua huonolle päivälle, mutta ei siitä sen enempää.

Eilen kaivoin vintin puolelta ikivanhan, tai no, vähän reilu 20 vuotta vanhan verhokankaan päivän valoon. Siitä syntyikin sitten mekko, joka pääsi jo tänään päälle:
Alun perin ajattelin mekkoa vain yllätysten yötä varten, sillä meillä on on tänä vuonna lukiolla inkkari-cowboy teema, eikä mulla ollut mitään teemaan sopivaa. En nyt menisi sanomaan, että tämäkään mekko menisi ihan inkkarimekosta mutta kuitenkin. Joka tapauksessa, mekosta tuli sen verran kiva, että saa jäädä ihan arkikäyttöön, vaikka väri onkin aika epäsini.

Tuntuu taas että hukun tekemiseen! Huomenna alotan kässänkurssin ja pääsen neljältä ja kuudeksi pitää mennä Salen inventaarioon, jossain vaiheessa pitäisi lukee ruotsin sanakokeeseenkin, joka on keskiviikkona. Olin vähän kaavaillut, että olisin mennyt lenkille tänään, mutta taitaapa sekin jäädä, sillä pitää alotella sanakokeeseen lukua ja pussittaakin - tilikatko lähenee uhkaavaa vauhtia.

Minäpä taidan tästä mennä tekeen läksyjä, palaillaan kun keretään!

4 kommenttia:

 1. Oon sanaton. Aivan ihana mekko! ♥ Onnea sanakokeeseen. >3 Mitä pussittaminen muuten tarkottaa?

  VastaaPoista
 2. Kelly: oon periaattees peilitehtaalla töissä, mutta teen työt kotoa käsin. Mun hommiin kuuluu eri juttujen laittaminen pussiin ja sulkeminen teippikoneella, joten tän takia sanon mun hommia pussittamiseksi :)

  VastaaPoista
 3. Tykkään tosi paljo tästä sun blogista!

  Mua kiinnostas tietää että ottaako joku sun kaveri nuo kuvat susta vai otakko ite itselaukasimella? (:

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos paljon ;__; <3
  Ottelen kuvat itselaukaisimellla (:

  VastaaPoista