torstai 6. lokakuuta 2011

Strasbourgin ostokset

Brilliant! Aloitan nyt postauksen parilla pahoittelulla: 1. Sori että tää tulee nyt myöhässä, mutta oon ollut koko viikon kipeänä kotona ja muistuttanut lähinnä elävä kuollutta. Nyt kuitenkin päätin vääntää tänkin postauksen pois alta. 2. Voin kertoa, että unohdin kuvata muutamat ostokset, mutta mennään nyt näillä mistä muistin ottaa kuvat:
New look 5-7 euroa
New look 9 euroa
Jennifer 5 euroa
New look 9 euroa (vaativat tosin vähän säätöä vyötärön saralla)
Tax free David off - Cool water 20 euroa, Versace Bright Crystal 30 euroaJa varsinaisten kuvien puuttuessa, hyödynsin H&M:n nettikauppaa. Eli Ranskasta tuli ostettua maihinnousutakki n. 50 euroa ja ruudullinen kauluspaita n. 20 euroa.
Kuvaamatta jäi siis New lookista ostettu valkoinen t-paita, jossa on solmuhässäkkä edessä ja jännä hippipanta. Vaikka nyt ne jäivätkin kuvaamatta, niin luultavasti saatte nähdä niitä(kin) kyllästymiseen asti blogin puolella.

Eilen ilmestyi Chisun Kun valaistun ja Reckless Loven Animal Attraction levyt! Niitä on nyt sitten tullut kuunneltua Spotifysta. Chisun levyltä suosikeiksi nousi Minä ja mun pää ja Tie. Reckless Loven levyltä suosikeiksi pompahtivat Born to break your heart sekä Dance.
Löytyykö lukijoiden joukosta kyseisten levyjen kuuntelijoita?

Mulle on nyt tullut parikin blogihaastetta niin koitan jomman kumman toteuttaa tänään, mutta nyt meen vähän lepäileen, palaillaan!

1 kommentti: