keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Odottelua

Tuntuu, että mun päivä on koostunut odottelusta ja sanakokeeseen luvun pakoilusta. Lisäksi oon koittanut ymmärtää etteivät kaikki ihmiset roiku mesessä 24/7 niin kuin mä, miten niin oon kärsimätön? Syyslomakin saisi alkaa, mutta ei huomenna vielä 7 tunnin repäisy ennen kuin pääsen lomalle. Hassua miten odotankin lomaa niin kamalasti, vaikka juuri olin viikon kotona kipeänä, mutta se ei kyllä ole sama asia.

Paita - Seppälä, Housut - Jim & Jill, Huivi - Jack & Jones
Huomenna on taas aika palata liikunnan pariin! Mulla on odotellut lähes kolme viikkoa senkin päällä kuntoilukeskuksen jäsenlappu mikä lie, vailla porukoitten allekirjotusta, mutta huomenna saan sen sitten vietyä sinne! Kummallista, miten oon kaivannut jumppaa, vaikkei siitä olekkaan pitkä aika kun mulle olis saanut maksaa että mut saa liikkumaan.

Tänään oli yksi erittäin iloinen juttu: iskä kävi ostamaan mulle lipun Sykerockkiin! Pääsen keikalle pitkästä aikaa, edellinen kerta taisikin olla viime vuoden Sykerock. Esiintyjinä siellä on joku suhteellisen nobody räppäri, jonka nimeä en tähän hätään muista ja sitten Antti Tuisku, jota meen sinne katteleen! (Kyllä, minä tykkään Antin musiikista)

Nyt voisi vielä ruotsin sanojen vilkaisu olla paikallaan, palaillaan!

4 kommenttia:

 1. ihana banneri ja kivoja kuvia ! (:

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oon sulle hiusvärin velkaa.
  Kiitos kuvista. :)

  VastaaPoista
 3. Mä roikkuisin mesessä jos se toimis mut ehket tarkottanu mua XD ps olen katkera mun loma alkaa vast viikon päästä

  VastaaPoista