maanantai 3. lokakuuta 2011

28.9-2.10 Strasbourg, Ranska

Nyt oon siis kotiutunut flunssaisena Ranskan maalta. Koitan esittää asiat suht suurpiirteisesti ja kuvatkin pyrin laittamaan mahdollisimman loogiseen järjestykseen.

29.9 kului pääpiirteittään pelkkään matkustamiseen. Lensin siis ensimmäistä kertaa ja ihan tykkäsin siitä, ettei mitään lentokammoa jäänyt. Laskeuduttiin Frankfurt Hanhiin Saksan puolelle ja siittä sitten jatkettiin Ranskaan bussilla. Hienoinen järkytys kohtasi kun saavuttiin hotelliin, MR. Bed:iin, loppu puolella heitettiin hotellista ihan vitsiäkin.

30.8 vierähti Euroopan Parlamentissa Euroscola -päivässä ja voin kertoa että tällä englannin taidolla olin aika ulapalla koko päivän. Mentiin ja tultiin syö
tiin ja puhuttiin ja olo oli suhteellisen juntti kun muitten maitten opiskelijat oli valittu valintakokeella ja meiltä taas kaikki halukkaat pääsi lähtemään.

1.10 olikin sitten melko vapaa-päivä joten hortoiltiin kaupungilla vapaasti ja pistäydyttiin kaupoilla ja mentiin sitten koko porukan kanssa jokilaivaristeilyllekin. Lauantain otsikko olisi voinut olla "Ranskassa tapahtuneet asiat jäävät Ranskaan" näihin tapahtumiin kuuluu myös mun paniikkikohtaus
klo 23:00 paikallisen pitserian edessä.

2.10 kuluikin sitten taas takaisin matkus
tamiseen, joka oli melko rattoisaa laskeutumista lukuunottamatta.
Tyhjin käsin en Strasbourgista lähtenyt

Oikeasti kuvia on tässä aivan tolkuttoman vähän, verrattaen siihen määrään, mitä niitä tuli otettua. Enemmän kuvia lupaan laitta Without Wordsin puolelle jossain vaiheessa, mutta ilmoittelen siitä sitten erikseen.
Nyt voisin perehtyä ruotsin läksyihin, palaillaan ehkäpä huomenissa.

1 kommentti:

  1. Vähänkö hienoja kuvia:)! Linkkasin sut muuten yhteen blogitunnustusjutskaan nii käy kattomassa se mun blogista!

    VastaaPoista