keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Lomalla

Tänään nousin ennen yhdeksää, joka kelpaa jo urheilusuorituksena. No ei vaan, olin luvannu äitille että lähden sen kanssa mummulle kyläileen. Toisaalta ihan kivakin juttu, koska tuntu kivalta laittaa jotkut fiksut vaatteet, kun muuten näin lomalla liihotan t-paidalla ja legginsseillä päivät pitkät.
Toppi - Jennifer, Kauluspaita - H&M, Housut - Kappahl, Kengät - Citymarket

Tänään kokeilin ekaa kertaa kunnolla Isadoran ripsiväriä ja täytyy sanoa, että on hyvää tavaraa! Ei ole rapissut silmien alle eikä paakkuja tai muuta yhtä mukavaa. Omin silmin katsottuna näyttäisi myös siltä että lopputulos on pidempi kuin Lumenen ripsivärissä, muttei tälläkään ihmeitä tee lyhyiden ripsien kanssa.

Piirsin collien sheltin kuonolla! Tää ei ihan menny niin hyvin putkeen, mutta oli niin kova hinku piirtää grafiittikynällä ettei kiinnittänyt huomiota anatomiaan. Grafiittikynällä piirtäminen on luksusta verrattaessa normilyikkäril suhraamiseen, eli suosittelen lämmöllä grafiittikynän hankintaa jos yhtään enempää piirtää lyijykynällä.

Päivän suurin saavutus oli kun vaihdoin Rimakauhu Kompleksiin ulkoasun! Nyt saattaa jopa näyttää siltä että sen tekoon on mennyt enemmän kuin 5 minuuttia. Lisäksi lisäsin keskeneräisen Oikotie Helvettiin - novellin jo luettavaksi, sillä saattaa kestää että saan sen lopullisesti valmiiksi. Pieni esittely saattaa olla paikallaan tämän novellin kanssa: eli, Oikotie Helvettiin, kertoo 17-vuotiaasta Sirasta jonka harteille elämä kasaa tuhottomasti paineita, eikä tyttö pysty olemaan taipumatta. Sira sairastuu tarinan aikana ja Oikotie Helvettiin onkin tarina siitä kuinka pään sisällä voi olla todellinen Helvetti valloillaan vaikka päälle päin kaikki näyttää normaalilta. Pääset lukemaan novellia suoraan tästä.

Nyt meen katteleen Aladdinin & varkaiden kuninkaan loppuun, jonka jälkeen voisin uhrata keskiviikko illastani pienen tovin maantiedon lukemiselle. Palaillaan!

3 kommenttia:

  1. Luin tuota sun novellia Oikotie Helvettiin. Äkkiä lisää, jäin koukkuun! :D Tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistä ja tuo tarina on kiinnostava (:

    VastaaPoista
  2. Hieno toppi. : 3 Toi sheltti on tosi hieno. ♥

    VastaaPoista
  3. Oi kun kiva piirustus! :--) bbelieversneverdie.blogspot.com

    VastaaPoista