perjantai 5. maaliskuuta 2010

Tampereelta ostettua

En blogannut eilen koska, mun kovalevy lasahti, ja koko kova levy piti tyhjentää. Onneks kuvat oli kovalevyn toisella puolella joten ne säästyivät. Tämä päivä onkin mennyt kaikenlaisia ohjelmia ja musiikkia lataillessa. Voitte vaan kuvitella kuinka paljon ottaa päähän.


Tämän ihana löllö raitapaitulin löysin H&M:ästä ja tarttui mukaan 14,95 € hinnalla. Tää on siittä myös kiva, jos vilu yllättää saa hiat laskettua myös alas.


Arvatkaa kuinka vaikeeta oli saada fiksu kuva mustasta kauluspaidasta ? Mutta jokatapauksessa tämäkin tarttui mukaan H&M:ältä 19,95 €:n hintaan.


Citymarketista ostin uuden kamman maksoi alta kolmen euron ja uuden eyelinerin alle 8 euroa.


Äiti osti mulle uuden kaktuksen puutarhamaailmasta ! *__*


Elon seppälästä pongasin mustan rusettipannan. Aluksi olin ihan rarrarar ku olin ostanu jo turkoosin, mutta kun aloin miettiin hintaa, mikä on vain 3,95 € päätin, että voin ostaa mustankin. Tämä sopii ainakin kaikkien kanssa ! Tampere kupliita varten ostelin sitten tekoripset maksoivat 4,95 € tai euron enemmän en nyt juuri muista.

Että tällaista tällä kertaa.
Anteeksi jos kuvat olivat huonolaatuisia koska olin näemmä tallentanu ne vahingossa gif. muotoon -.- kun se oli photarissa automaatti asetuksena.

Nyt seuraa päivän vittusaatana-osuus jonka saa skipata jollei kiinnosta:
Mua ärsyttää ihan ylipaljon kun mun kovalevy jouduttiin taas tyhjentään. Mulla oli juts ihan sairaan hieno visio uudesta ulkoasusta tänne. Kuitenkaan en pääse nyt sitä tekemään koska:
1. photoshopissa ei oo niit siveltimiä, ja en oo ehtiny latailla niitä.
2. koneella on paljo muutakin tekemistä.
Uudesta ulkoasusta voin kuitenkin kertoa että ainakin valoisampi siitä on tulossa ja siinä tulee olemaan leveämpi tekstikenttä että saa isompia kuvia.
Toiseks asiaks mua ärsyttää ku mun pitää ladata mun musiikki uudestaan. Eli latausohjelma on kokoajan päällä, joka taas lagauttaa konetta. Lisäks mun media player on ihan ruma, koska siinä tulee se albumin kuva, ja en osaa laittaa sitä takas semmoseks mikä se oli ennen koneen lagausta. Sitten pitää ladata fontteja ja kaikkee että vökidgfshgnlksrdz
Konekriisin lisäks mua ei yhtään kiinnostais lähtee huomenna isovanhempien 80-vuotis juhlille. Tiedän, ei isovanhempia enään kauaa ole ja niistä pitäisi nauttia, mutta voin sanoa ettei melkein 16 vuotiasta oikeen kiinnostais istua n. 3½ tuntia jossain juhlapaikassa, missä on ihmisiä paljon eikä ketää juttuseuraan.

Angsti osuus päättyi.

Edellä mainituista syistä saattaa mennä ensiviikonkin puolelle seuraava postaus, mutta katsotaan.
Menempä tästä lakkaileen kynsiä !

5 kommenttia:

 1. mä tiiän mite paljo toi vaan voi vatuttaa . koska meilt on kahest koneest hajonnu emolevy ja pitäny aina ostaa uus kone . mut tiedostot ei oo kyl kadonnu. onneks.

  kannattais mennä sinne vanhusten juhliin, koska mulla itellä ei oo sitä mahollisuutta enää D:: ja jos ei huvita mennä ni mee ainaki sen takii et siel saa ruokaa ja kaikkee herkkuu XDDD

  VastaaPoista
 2. uup ihana toi raitapaitahommeli! haluun kans =D

  VastaaPoista
 3. Jenna: Joo siis porukat raaha mut sinne, ja noh... kovalevyn levahtaminen ei oo kauheen mukavaa

  heidi'a: Kiitos =)

  Kaisa: Kiitos :)

  Jasmin: Kiitti 8)

  VastaaPoista