sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Melkein täydellinen sunnuntai

Tänään heräsin yhdeksältä ja olin jo ennen kymmentä tekemässä läksyjä. Puol ykstoista aloin jo leipoa..


Suklaamuffinsseja !
Ohjeen otin vaihteen vuoksi kotsankirjasta ja vähän ohi ohjeen rouhin joukkoon myös suklaata. Omnom tuli hyviä! (Ja näyttikin hyviltä)

Tänään muuten kokeilin sitä Oriflamen hiusnaamioo (tuotteen tarkempaa nimeä en muista, mutta katsokaa paripostausta alempaa), koska hiukset "vähän" kuivahti kun koitin vähän millain laittaisin hiukset Tampere kupliiseen. Mutta asiaan:
Olen todella tyytyväinen, ja rakastuin täysin tähän tuotteeseen. Jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja tuoksuvatkit hyvälle. Ei ole tietoakaan ylikuivista hiuksista. Tuote toimii siis näin: Eli tuote toimii eräänlaisena hoitoaineena joka levitetään shamppoolla pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, ja annetaan vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhdellaan pois.
Oletko itse testannut kyseistä tuotetta?


Postausehdotuksia ?

Olen luvannut tehdä jonkin kynsiin liittyvän postauksen, mutta nyt on sattunu kynsille pari äksidenttiä ja ne ovat hieman epäedustavan pituiset.
Eli: postausideoita tulemaan !

3 kommenttia:

 1. kivannäköösiä muffinssei 8)

  VastaaPoista
 2. tee postaus siitä miten muffinssit onnistuu : D ittellä ei IKINÄ onnistu : D

  VastaaPoista
 3. iita. Kiitti :)

  Jenna: ei se niin vaikeeta ole, katsoo vaa et aineita on oikeen verran, jos käyttää paperivuokia laittaa tuplavuuat (koska yksittäiset leviää) ja vuoka täytetään vaan puoleen väliin, ettei pursua yli/leviä

  VastaaPoista