maanantai 22. maaliskuuta 2010

Päivä kun mikään ei onnistu

Noniih, otsikko kuvastaa hyvin tätä päivää lukuun ottamatta äikän koetta, mikä meni kohtuu hyvin, ottaen huomioon kuinka vähän olin siihen lukenut. Ja nyt päivän asuun:

Ensimmäinen aisa mikä ei onnistunut oli naama, lagaus aste oli ainakin 100 ja toinen on toi toppi joka ei halunnut pysyän nätisti pitkänä vaan kääriytyi kokoajan tollee lyhkäseks. Mutta asiaan:

Kauluspaita - H&M
Toppi - JC
Housut - Lindex
Korut - H&M & Glitter

Kotona päätin lähtee kuvaamaan ulos mutta hyvin nopeasti tuli todettua että se oli tylsää, koska:


Lunta, lunta ja miten olis vielä vähän lisää LUNTA ! Joka kuva pelkkää lunta. Ei ollu hauskaa kuvata vaan lunta ja kylmäkin tuli.

Koska oli kylmä, halusin kaakao, mutta:

Keitin sen mikron tohon lautaselle. Go minä go. Siivouksen jälkeen, päätin että karsin mun kynsilakkoja. Ja huomasin että jotain kivoja värejä pitää heittää pois:


Mulle tulee niin ikävä tota rimmelin vaaleenpunasta oikeen prinsessavaaleenpunasta lakkaa, se oli niin ihana.. Pakko saada samanväristä. Keltastakin tulee ikävä. Enkä tiedä kuinka kauan pärjään ilman mustaa ja valkosta hm..


Huomenna palauttelen varmaankin mun ainevalintakortin. En oo tainnu mainitakka että hain yhteishaussa Äetsän Sarkia-lukioon. Eipä ainevalinnoissa mitään ihmeempää. Matikan, fysiikan ja kemian luen pitkänä (vai miten sitä sanotaan) Vaikken matikassa mikään priimus olekkaan. Hieman arveluttaa se kun kurssien suoritus määrä oli 28-32 ja mulla kursseja on 37.. Pitää muuttaa varmaa osote koululle.

Huomenna mulla on se silmälääkäri Vammalassa, ja samalla menen kaiketi kysymään tettipaikkaa..
Ps. Musta tuntuu, että kirjotin tän merkinnän erittäin epäsinimäisesti.

3 kommenttia:

  1. eihän siin oo mitn pahaa, jos on kursseja 37. saatpahan suoritettuu lukion nopeemmin ja jos sun ykkösvuosi siis muistuttaa tota, ni sulla on helppo kakkosvuosi.. :-D

    t. lukiolainen, jolla on ekana vuonna 23,5 kurssia ja tokana 34,5 ja kolmantena vuonna 17..... -.-'

    VastaaPoista
  2. kio : AINIIN SE OLIKIN

    Jenny: Kyllä mä ajattelin lukion käydä silti 3 vuodessa. Kyse onkin siit miten sitte loppu peleissä jaksan

    VastaaPoista