tiistai 2. maaliskuuta 2010

Kyyhky pois - haukka tilanteeseen

Sonja tuli meille silloin sunnuntaina. Oleiltiin meillä ja käytiin kaupassa. yöllä päätettiin kattoa JU-ON (kauna) ja mua alko ahdistaa jo 20 minuutin jälkeen niin paljon että päätin torkahtaa. Oon nähnyt leffan monesti ja melkein aina sama juttu.

Kävin eilen Kaisan ja Sonjan kanssa katsomassa Jos rakastat, ja oli melkein parempikin kuin ekalla kerralla. Käytiin myös Pyymäessä, ja Seppälässä, josta mukaan tarttui:


Punainen wild'n crazyn kynsilakka (2.95 €). Mulla on kerran ollu punainen kynsilakka jota en käyttänyt.
Sitten tuommoinen kivsu mustavalkoinen pääskykoru hintaan 4,95 € Mieleni teki niin ostaa valkopinkki, mutta sen kanssa sopivia vaatteita on niin vähän.


Anteeksi kilometrin mittainen juuri kasvu, mitä ei kyllä nyt enää ole) Tää panta aiheuttaa niin ristiriitaisia tunteita. Tää oli vaan niin sulonen ja hintakin vain 3,95 € niin tarttui mukaan. Testailin tänään ni ihan hyvin saan tän sopimaan joittenkin printtipaitojen kanssa.


Tuolla tarjous hinnalla tarttui cosmopolitankin mukaan.

Illalla vähän meikkileikiltiin, tai mää pääasiassa ja meni vähän yli ja tulos oli aika hirveä.. Mutta joo, tässä kuvia illalta:
Että näin meillä.. Myöhemmin katteltiin Azumi, jonka olin nähnyt jo 4 kertaa, mutta ihan hyvä leffa niin mikäs siinä. Kuolin niin pahasti kyllä Bijomarun hartiahuivia ette ei elämä.

Heitettiin Sonja sitten Huittisiin bussille siinä kolmen aikoihin. Nyt on ihan hassu tunne ku on ollu tässä 4 päivää joku kaveri ja sillain.
Mua jännittää huominen hiukan, kun mulla olis näöntarkastus optikolla, ja yy.. En pelkää lasien saamista tai mitään, mutta silti hirvittää jos saa lasit ni miten sitten tottuu niihin.. Nojaa, huomenna se sitten selviää.

Loppuun nyt sitten kuva pyymäestä.. Mikä mun naamaa oikee vaivaa ?

6 kommenttia:

 1. haha päätit leikkiä ganguroa ? :D munki pitäs kattoo toi azumi jossai vaihees

  VastaaPoista
 2. Yhyy, mie rakastuin tohon rusettipantaan ; w ; Pakko miunkin saada tommonen !

  VastaaPoista
 3. mistä toi rusettipanta on? seppälästä?=)

  VastaaPoista
 4. valkkasit sitten... hmmm..... kauniin köh.. kuvan musta :D okei oli siä kamalampiaki. oikeestaan en kyl näytä yhtään iteltäni tos

  VastaaPoista
 5. Hei eiks toi Azumi oo se mikä katottiin sillon meilläki? :D
  Oot muute aika ihku noilla meikeilläs :D:D

  VastaaPoista
 6. Jenna - Joo jotain sinne päin ainakin XD Ja Azumi on todellakin katsomisen arvoinen.

  Sonja - Mikset ostanu sieltä seppälästä ? 8'D

  iita - Seppälästä se on 8)

  Kaisa - No anteeks XD olisin tietty voinut laittaa jonkun kauniimmankin

  Iida - juu, on se se.

  VastaaPoista