keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Miltähän maailma näyttää lasien läpi ?

Eilen oli silmälääkäri, ja lääkäri totes et mulla on suorastaan paska lähinäkö, ja se haittaa kaukonäkööki, joten kokoaikaset lasit mulle sitten tulee.. Hieman kyllä kauhistuttaa, ja kauhistutti porukoitakin kun kuuli vahvuudet: 3,7 + ja 4,7 + että terve vaan. Siellä laitettiin silmään jotain tippoja jonka johdosta eilisen ja tän päivän silmät ovat näyttäneet tältä:

Iha jotku narkkarisilmät 8''D Onneks silmät ei NYT enää oo ihan noi pahat, kuitenkin vieläkin on huomattavasti suuremmat pupillit kun yleensä.

Tämän lisäksi koko eilisen illan näkymät oli ihan sika sumeita, tässä pari esimerkkiä:


Oli muuten hirveen vaikee muokata sellasiks mitä se oikeesti oli, näppikset oli viä vähän sumeemmatkin.. Ja tällain sitte mentii kokoeilisilta. Oli ihan kamalan ahdistavaa 8< (Hihi en voinut tehdä läksyjäkään)


Anteeks tarkka ja muutenkin edustava kuva mutta halusin piirtää koneella ittelleni lasit XD Oli ihan hirveetä valita kehykset kun ei nähnyt mitään.. Mutta mustat ja neliskanttiset linssit. Äitin ja optikon mielestä ne sopi mulle, toivottavasti niin.

Olipas silmäpainotteinen postaus, mutta ensikerralla sitten muuta

7 kommenttia:

 1. hitto kuolen nauruu tota vika kuvaa XDDDDD

  VastaaPoista
 2. mul ei pistetty mitää mönjää ku sain lasit :D koht ollu kkolme vuotta.:D

  VastaaPoista
 3. Eiks sulle sitten ehdotettu mitään piilareita yms? :O Vai onks lasit tossa sun tilanteessa sitten kannattavammat vaii? :D

  VastaaPoista
 4. ceramicSTAR: Kerrassaan viehättävä 8'D

  Kaisa: Älä naura, se on taiteellinen

  Jenna: Mulla kai piti tutkia jotain juttuja.. Tai en tiedä

  Erika: Ei, enkä ees ollut ajatellut piilareita koska en jaksaisi opetella laittaan niitä. Ja kuvittelen kuitenkin että lasit on mun tilanteesa kannattavammat.

  VastaaPoista
 5. munki pupilli turpos sillo ku sain lasit ja seoli niin hauskaa ku näytti et ois ollu mustat silmät :DD:D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: jea se näytti hauskalta, olo oli ihan kuin jollain narkkarilla 8'D se ei kyllä ollu hauskaa kun kaikki oli sumeeta.

  VastaaPoista