keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pikaisia juttuja


Nyt ei enää taida olla sunnuntai... Pikkuvikoja. Nytkään en kamalasti ehdi kirjotteleen mitään kummempia, vähän summaan tapahtuneita asioita parin eilisen kuvan kera, joissa mulla on maaninen ilme ja sunnuntain värjäykses vähän tummaks vetäneet hiukset.
Koulussa alkoi uusi jakso, joka riipii mun hermoja jo 3 päivän jälkeen ja kesäkuun alkuun pitäisi jaksaa. Lisäksi huomenna on kokeitten palautus, jonka jälkeen mua saattaa riipiä vielä vähän enemmän ruotsin nelosen kanssa. Onneks saa pienen loman kun pääsiäinen saapuu. Lomalla ajattelin kikkailla salamavehkeitten kanssa, jotka tuli tänään! Ärsyttää kun en ehtinyt juuri muuta kuin testaileen, että kamat toimii, mutta lomalla luulis löytyvän siihenkin aika. Syy siihen, miksen ehtinyt tänään pahemmin kikkaileen oli se, että mulla oli ajotunti. Täytyy myöntää, että olin vähän kriiseissä ku mut laitettiin ajaan keskustassa, mikä ei ole järin suuri, mutta kuitenkin suurempi ku meidän kylän raitti. Vähän toi kaupunkiajo tökki, mutta enköhän mä vielä opi.
Pikkuisen loman suunnitelmatkin ovat täysin selvillä. Tarkoitus olisi lukea jo ruotsin uusintaan, pussittaa hurjasti, sillä haluan-lista senkun vain venyy venymistään ja tietty kikkailen salaman kanssa! Myös leipominen ja hyvän safkan laittaminen vaikuttaa varsin varteenotettavalta vaihtoehdolta. Nyt meen sutiin selkääni kylmägeeliä, palaillaan!

1 kommentti: