perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kameratouhuja

Elikkäs jos jotakuta ei kiinnosta kamerajauhannat sitten yhtään, skippailkaa tämä postaus!

Eli torstaina mulle saapui paketti, jossa oli salamavehkeet jotka olin tilannut CameraNU.nl:ästä, joka on siis hollantilainen. Olen kaikinpuolin tyytyväinen kyseisen sivuston toimintaan ja voin suositella sitä lämpimästi! Erikseen en hintoja muista, mutta tilaus maksoi yhteensä 290 euroa, josta 30 euroa meni postikuluihin.
Elikkä mulle tilattiin salama, lähetin-vastaanotinkombo, salamajalusta ja varjolle adapteripala (joka ei näy) ja 109 cm halkasijaltaan oleva varjo.

Ja nyt niihin testivalokuviin joita on tullut ihan kokeilun vuoksi otettua tänään ja eilen:


Tämmöisiä testikuvia on siis tullut räpsittyä. Huomenna meen osteleen vähän tarvikkeita, joitten kans voin koitella liikkeenpysäytys kuvia. Lisäksi koitan kehitellä photoshootin tässä loman aikana, mutta sitä ennen pitäisi saada siivottua.
Nyt taidankin mennä kohta pian suihkuun ja nukkumaan, huomenna pitäisi lähtee Vammalaan! Palaillaan taas!

5 kommenttia:

 1. Olipa kallis paketti. :-------C Mut varmaan hintansa veronen! Oot nätti. :3

  VastaaPoista
 2. Oisin sijoittanut ensin kyllä parempaan objektiiviin, sillä nyt en kyllä näe laadussa yhtään parannusta. Tietysti hämärällä tulee nyt huomattavasti parempia. Ei sillä itsellä on kyllä kanssa lisäsalama ja muut herkut haaveissa! :) Onnea nyt kuitenkin perheenlisäyksestä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, noi eiliset olikin enemmänkin testikuvia, koska parempaan kikkailuun ei ollut aikaa. Tänään oon ehtinyt vähän kikkaillakkin, joten enköhän saa parempia kuvia tännekki puolelle jossain vaiheessa. Paremman objektiivin hankita on suunnitelmissa kesällä, mikäli rahatilanne sen sallii! :)

   Poista
 3. Oi että ihastuin aivan totaalisesti tuohon kaulakoruun jota oot tähän kuvannu! Pystyisitkö mitenkään kertomaan että mistä sen oot hommannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin joskus aikaa sitten JC:stä, mutta vastaavia koruja myy muutki ketjut :D

   Poista