keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Sulle valheen valhetta en ehtinyt mä kertomaan

Vannoin joskus, että ei enää ikinä mitään lyriikkaotsikkoa, mutta kuinkas kävi! Noh, fakta on se, että PMMP:n uusi biisi - heliumpallo - on ihan mahtava! En malttaisi odottaa levyn ilmestymistä, sanoituksiltaan ja musiikillisesti sinkku ylitti odotukset, joten odotukset on korkealle. Back to business.. Nyt on ollu vähän hassu tilanne, sillä mulla ei ole kirjoteltavaa ja kun asiaa olisi, niin en jaksa kirjoittaa! Piti kirjoitella tai ainakin laittaa asukuvat lauantailta, kun vietettiin kaverin 18-v. synttäreitä (myöhäisiä tosin), mutta en sitten muistanut ottaa kuvia, enkä olisi jaksanutkaan kirjoitella.

Nyt on kyllä tiedossa menoa ja juttuja, joista koitan jaksaa kirjoitella! Ylihuomenna on lukiobileet/jatkojenjatkot ja jos en muuta, niin asukuvat ainakin voisin koittaa lätkästä tänne. Reilun viikon päästä lähden juhlimaan vappua Forssaan ja siitä parin viikon päästä meikä täyttää 18. Näiden lisäksi on muitakin juttuja luvassa, mutta niistä sitten myöhemmin.

Huomenna suunnataan koulun kanssa Tampereelle päiväksi. Ohjelmaan kuuluu vierailu TAMK:issa, lasersotaa Megazonessa, poliisimuseo ja Vuonna 85'-musikaali ja sieltä tullaankin vasta siinä yhdentoista aikaan. Lisäksi Samin pitäisi tulla tänne viikonloppua viettämään ja pitäisi sitä ruotsiakin alkaa lukemaan, uusinta lähestyy! Hui

Loppuun vielä kuva, minkä piirsin hyppytunneilla ja välkillä (ehkä vähän myös tunneilla)
..mallia käytin, sitä kuitenkin joku kysyisi.

3 kommenttia:

 1. Nyt kun kerta mainitsit tuon TAMK:issa vierailun niin onko sulla vielä mitään käsitystä, mitä haluaisit lukion jälkeen lähteä opiskelemaan ja missä? :)

  VastaaPoista
 2. Ihana piirros ♥ Nii koskas sul oli synttärit? :---3

  VastaaPoista
 3. http://fluffystripe.blogspot.com/2012/04/all-these-things-you-do-come-back-to.html

  heips, mun blogissa on tunnustus sulle (:

  VastaaPoista