keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Tänään ja joskus sitten
Tänään olin kotona jo kolmelta, sillä englannin kirjottamista ei pidetä tällä viikolla lainkaan. Olisin toki voinnut tehdä kouluhommia sen sijaan, että olisin menettänyt hermoni sudokun kanssa, jota en saanut loppuen lopuksikaan ratkaistua. Tai siis, helpon sain tehtyä, mut en sitten siitä vaikeampaa. Samalla kuuntelin Aerosmithin levyn putkeen ensimmäistä kertaa.

Näin ihan by the way tyyppisesti alan puhumaan Pokémonista.. Tajusin tänään, että oon kasvanu kyseisen sarjan kanssa! Vähän sama kuin jotkut on kasvanu Potterin kanssa. Löysin tänään spotifystä pokemon levyjä ja oon kuunnellut niitä sitten ihan fiiliksissä. Lisäksi ajattelin ostaa DS:n sen takia että saisin pelata pokemonia (sikäli mulla on joskus rahaa sen verran ylimääräistä)
Eikös ole ihan normaalia että (kohta) 18-vuotias haluaa piirtää pokemoneja? - toivottavasti. Piirtämisestä puheen ollen: piirsin taas yksi päivä suden:

Nyt meikä alkaa suunnitteleen ruotsin ainetta, jospa saisi sen ennen vappua kirjoitettua, palaillaan!

8 kommenttia:

 1. Ihana ! Piirrät tosi hienosti ♥

  VastaaPoista
 2. täällä toinen pokemonien kanssa kasvanut (ja kasvua jatkava) fani ilmoittautuu >:D toissapäivänä selailin kansiota ja kelasin että ompa palijon noita ensimmäisten sarjojen pelikortteja tullu kerättyä, miksi lopettaa nyt? XD ja pikkuveljeltä pittää aina lainata joku uus peli pelattavaks..hehe. elättelen vielä toiveita että isona musta tulee pokemonkouluttaja kun en päässykkää tylypahkaan (keskiarvo ei riittäny, dunno?).

  VastaaPoista
 3. Ai nii joo, yritän muistaa tuoda sulle ton mun deeässän lainalle. Porukathan vois haluta ostaa sen sulle, eikös.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti muuten! Mutta täytynee vielä miettiä :D

   Poista
 4. WAAAAAA.... oon jo sun lukijas... tai siis tulin sun lukijaks 7 sekunttia sitten!

  Tosi tosi kiva blogi... ja en jaksa blondeja pitkälettisiä tai tai starbucks takana vilahtelevia teko/näpräiltyjäkynsiä! Joten saat anteeksi starbucksin... se on tosi kiva sudokujen yhteydessä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ja kiva homma et tykkäät mun blogista! Lupaan ettei mitää klisee starbucks -kahveja vilahtele liian usein! :D

   Poista
 5. Vau! Miten joku osaakaan piirtää noin hyvin!

  VastaaPoista
 6. Kiva susi, mut toi oikeenpuolinen silmä jotenkin on hassu :D jostain syystä...

  VastaaPoista