maanantai 23. huhtikuuta 2012

At the moment...

...Vuorokaudessani voisi olla muutama tunti enemmän. Nyt tuntuu, etten ehdi tekeen mitään päivän aikana. Ja ei, kaikki aikani ei kulu aina koneen äärellä, sillä toi tunne tulee niinäkin päivinä kun saan aikaiseksikin jotain.


...Olen suoraan sanottuna kusessa koulun kanssa. Ruotsinaineet palauttamatta, vaikka toisen deadline meni aika päiviä sitten (ok, tällä hetkellä kyseinen aine on lähes valmis) ja toisen päivän deadline ylittyi tänään. Lisäksi uusintakoe lähestyy, enkä ole tehnyt asialle mitään.. Pitäisi aloitella lukeminen.

...Pitäisi siivota oma huone ja vaihtaa samalla lakanat. Huone on juuri nyt aivan järkyttävässä kuosissa. Nyt heti en edes muista koska viimeksi se olis ollu samassa jamassa kuin se nyt on, ja en edes kehtaisi myöntää koska viimeksi vaihdoin lakanat. Tykkään silti siististä huoneesta, mutta mulle sellaisen ylläpitäminen tuottaa ongelmia.

...Mulla on liian monta omaa projektia kesken ja hävettää kun UNOHDAN blogata/ottaa kuvia, jotta saisin blogattua. Ennen oli kamalaa, jos en saanut blogattua joka toinen päivä, mutta nyt 3 kertaa viikossa tuntuu suurelta määrältä.
...Oon väsynyt, ärsyyntynyt ja kotona, sillä en kyennyt menemään aamulla kouluun kun oli ihan kamala olo aamulla. Nyt oikeastaan ärsyttää olla kotona ääreisväsyneenä, sillä olis paljon hommia tehtävänä jos vain jaksaisi tehdä.
... Poden rahakriisiä sen takia, että aina kun mun palkka tulee niin käytän sen heti kokonaan. Ok nyt pari edellistä tiliä on mennyt näin, koska on ollu vähän juttuja osteltavana. Sitä miettiessä miten saan kesäksi tarpeeksi rahaa, sillä kalenteriin katsoessa oon menossa ja tulossa yhtenään.
...Mua ärsyttää äärettömästi huominen, koska pitää raahautua ennen yhdeksää autokoululle liukkaanajoon. Lähinnä ärsyttää koska joudun oleen muutaman muun kanssa, joita en tunne lainkaan ja joudun herään puolta tuntia aikaisemmin mokoman takia.

3 kommenttia:

 1. Voi siskokulta <3
  Jos yhtään helpottaa, niin voin sanoa, että ei elämä ainakaan helpommaksi muutu kun ikää tulee lisää. Eli ota ilo irti siitä että sun murheet on vielä noin pieniä.. :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei. ;----< Pärjäile !
  Ihania kuvia, muuten ♥

  VastaaPoista
 3. heippa!
  mulla olis mun blogissa sulle haaste jos joskus löydät ylimäärästä aikaa sellasen tekemiseen :--)

  -- laura

  VastaaPoista