lauantai 31. maaliskuuta 2012

Uutta, vanhaa tuunattua & kollaaseja

Pitkästä aikaa jotain vaatelätinääkin tänne! Eli viime viikon sunnuntaina tuli tilattua ginasta yks liivijuttu. Päivystin koko sunnuntai päivän, että kokoa 34 on varmasti jäljellä, olihan sitä! Hyvä, että päivystin ja tilasin heti sunnuntaina, sillä maanantai iltana tätä ihanuutta ei ollut enää minun kokoa:
Kyllä se maksoikin sen viis kymppiä, mutta kattokaa ku se on hieno! Enkä usein osta mitään kamalan kallista ja olihan tämä mukava piristys koeviikon jälkeen, kun eilen sain tämän. Onhan nuo hartiajutut turhan leveet, ku ite oon näin pikkunen, mutta muuten tää on täydellisyyttä. Sisäinen rokkarini alkoi nostaa päätään jo parisen viikkoa sitten, mutta se koki totaalisen heräämisen eilen. Sain sitten jostain inspiraation ja kaivoin vaatekaappini sisuksista farkkuliivin, jota olin käyttänyt viimeksi varmaan viime keväänä:
Kävin liivin kimppuun kloriitilla ja puukolla! Äiti kyllä sanoi että tämä on suht hirveä, mutta eipä se juuri koskaan oo ilonen mun tuunailuista. Oon jo miettinyt pari asuakin tämän ympärille, tule kesä! (hyvä puhua kun tänään saapui piskuinen takatalvi) Ja ne, joita ärsyttää suuresti kaikki kollaasit, niin kiitos ja näkemiin, palaillaan kuulumisten parissa huomenna!
Nyt se sitten iski. Miksi joka helkkarin kevät tulee kyllästyminen vaatekaapin sisältöön ja sitten on pakko päästä osteleen kaikkea. Tänä keväänä muhun on pesinyt pakkomielle nahkajutuista. Tai siis tekonahkaahan kaikki nuo on, mutta joka tapauksessa. Lisäksi noi kultaset pökät on ihanan friikit leopardikuosisten korkkarien kanssa. Vähän koitan saada jotain tyttömäisempääkin kenkävalikoimaan, vaikka nyt seuraavasta palkasta ostankin tennarit. Lisäksi kaikki neon värit on kivoja, etenkin kirkkaan värisiä toppeja haluaisin kaappiin. Muitten vaatteitten ympärillekin oon visioita rakennellut.

Tässäpä vähän vaateasiaa pitkästä aikaa! Huomenna palaillaan sitten kuulumisten parissa, tai ainakin koitan saada aikaiseksi kirjoteltua.

1 kommentti:

  1. Kiva postaus ! Ihana toi eka hihaton huppari tossa vasemmalla. <3

    VastaaPoista