torstai 15. maaliskuuta 2012

7 asiaa

Kiitos Maijalle, jolta sain tämän haasteen :)

1. Tanssin ja laulan peilin edessä. Laitan musiikin soimaan mahdollisen kuvaan ja meen peilin eteen ja alan laulaa. Huvittavinta tässä on se, etten osaa kumpaakaan! Laulan kovaa nuotin vierestä ja tanssin nolosti, mutta ei se mitään, eihän kukaan ole näkemässä. Poistaa tehokkaasti stressiä.

2. Rakastan Pokémonia! Katselen nykyisin kautta 13. (onkohan se 13..) telkkarista lauantaisin, tai paremminkin katsomosta, koska en oo ikinä siihen aikaan hereillä ja joskus katselen aikaisempia kausia videolta. Oon kaavaillut Pikachu kangaskassia ja DS:n ostamista sen takia, että voisin pelata Pokémonia ja mesessä mulla on kuvakkeena Pikachu.3. En voi sietää yltiömäisiä maailman parantajia! Jos joku oikeasti kuvittelee, että muutama tuhat ihmistä v
oi boikotoinnillaan kaataa esim. McDonald'sin, yhden maailman suurimmista pikaruokaketjuista niin voisi ajatella uudelleen. Periaatteellinen boikotointi on eriasia, itsekkin tulee harrastettua sitä aika ajoin.

4. Rakastan asioiden suunittelua, mutten vaadi suunnitelmaa. Ensi kesäksi oon jo suunnitellut vaikka mitä, mutta ei mua toisaalta haittaa jos jotain jää toteuttamatta. Tykkään lähteä reissuun pienellä varoitusajalla ilman liikoja suunnitelmia. Pidän tieviidakkoon eksymistä ja muutaman päivän autossa asumista siistinä asiana ja aionkin lähteä kesällä roadtripille kaverin kanssa.

5. Mulla on oma mielikuvitusmaailma, jonka nimi on Procke. Procke koostuu suuresta pääsaaresta, Safretin saaristosta ja Froncesin luodosta. Tämä maailma on jo vanha keksintö, jota oon kehittänyt jo kymmenen vanhasta lähtien. Aloin nimeämään Prockea ja sen osia kun olin 13-vuotias.

6. Androgyynisyys on musta tosi kiehtovaa. Androgyynisyys tarkoittaa mulle sitä, että jos ihminen kävelee kadulla vastaan niin en osaa sanoa onko vastaan tulija mies vai nainen. En tiedä miksi tämä kiehtoo mua näin suuresti se on vain jotenkin mielenkiintoista. Esimerkiksi australialainen androgyyni malli Andrej Pejic on kiehtova henkilö, josta olen lukenut monta juttua.7. En enää tunne oloani kamalan mukavaksi mekossa. En tiedä mistä tämä on tullut nyt viimeisen 9 kuukauden aikana, sillä vuosi sitten mulla oli melkein aina mekko tai hame. Nyt hameet ovat olleet visusti säilössä, eikä ole tullut mieleekään, että laitaisin hameen päälleni.

1 kommentti:

  1. Hahah toi Procke. :----------D Kiva tää haaste.

    VastaaPoista