sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kaikenlaista

Hyvää sunnuntai-iltaa!
Oon lukenu tänään ihan paniikissa huomiseen historian kokeeseen ja täytyy sanoa että mua pelottaa aika helvetisti. Ei uppoo mun päähän ne poliittiset kiemurat mitä Suomen historiassa on ollut. Tähän päälle täytyy myöntää etten ole tehnyt kaikkia historian itseopiskelutehtäviä, joten taitaa tänään vierähtää myöhäänkin historian merkeissä.
Perjantaina bongasin limppaa, mikä oli angry birds tölkissä! Oli pakko ostaa, koska tölkki oli huvittava.
Perjantaina oli myös ensimmäinen ajotunti! Oli vähän pelottavaa, koska autokoulunopettaja kurvasi kaupan pihaan ja istutti mut kuskin paikalle ja käytiin vaan pikasesti kaikki jutut läpi jonka jälkeen lähdin jo liikenteen sekaan. Noh meidän kylä ei oo mikään vilkas, mutta pelottipa silti aivan kamalasti. En sammuttanut autoa risteyksiin, mutta ratin käytön kanssa oli vähän ongelmia.

Totesin myös, että taitaa jälleen olla aika harkita parturiin menoa ja hiustenvärjäystä. Noh perjantaina meen mahdollisesti ostamaan hiusvärin, mutta siitä en olekaan varma koska jaksan raahautua parturiin, vaikka tiedänkin jo minkälaisen tukan haluan:

No eipä nuo kamalasti nykyisestä kuontalosta eroa, vähän vain lyhyemmät.

Tänään mulle tilattiin ihan sairaan siisti juttu ginasta, enkä jaksaisi odottaa että saan sen. Toivon syvästi, että se sopii mulle, mutta sen näkee sitten. Ensi viikolla on tarkoitus laittaa tilaus Hollantiin niin viimeinkin niitä salamajuttuja kameraan.

Oli kamalan sekava postaus, mutta koittakaa kestää.. Nyt meen jatkamaan historian parissa puurtamista, palaillaan selkeämmän postauksen merkeissä!

1 kommentti:

  1. Onpa toi kivassa tökissä toi virvoitusjuoma. :------D

    VastaaPoista