maanantai 12. maaliskuuta 2012

Maanantaitunnelmissa

Saatoin unohtaa kirjotella eilen, mutta ei se mitään, unohdin kaikki muutkin suunnitelmat. Tarkoitus oli tosiaan vedellä kaikki itsenäiset työt valmiiksi koulun osalta ja tehdä töitä. Lauantaina tein töitä ja sain tehtyä vähän historian tehtäviä, mutta sunnuntain osalta hommat jäi vähän puoli tiehen kun Jonttu tuli käymään. Ehtii sitä myöhemminkin...
Elän siinä illuusiossa, että pikakahvi piristää, vaikkei siinä olekaan kofeiiniä. Piristävää tai ei, mutta silti olen sitä mieltä, että toi Nescafén lajitelmaloota on lahja maailmalle. Kyllästyn kamalan helposti, enkä ole löytänyt ehdotonta suosikkia noista, joten pitänee ostaa uusi laatikollinen vaikkapa huomenna, kun raahaudun autokouluun.

Kun hain talouspaperia äitin komerosta, bongasin nurkasta kivan näköisen kauluspaidan:
Onhan tuo toki vähän iso, mutta on se pienempi kuin mun jack & jonesilta ostettu ruudullinen kauluspaita. Lie koska kauan sitten tämäkin on ostettu kun naisten 42 koko on pienempi kuin miesten S koko..

Oon addiktoitunut Scandinavian Music Group:iin, vaikka ehkä vielä kuukausi sitten vihasin kyseistä yhtyettä. En vieläkään erityisemmin tykkää Terhin ääntä, mutta nerokkaat sanoitukset paikannee.

Näihin kuviin (..kuvaan) ja tunnelmiin on hyvä lopetella, alan katsoa Housen 2. tuottaria toista kertaa, jonka jälkeen mun on pakko syventyä ruotsin verbeihin..
Hyvää viikon alkua kaikille!

5 kommenttia:

 1. heei mistä toi siisti kyltti on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on magneetti ja sain sen Satulta tuliaiseks ku ne kävi pohjosessa :D mut siis luulis että vastaavia löytyy vähän sieltä täältä :D

   Poista
 2. Ihana kauluspaita. <3

  VastaaPoista
 3. haastoin sut tekemään postauksen :)

  http://llookgreat.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. näytät pelottavalta tos vikas kuvas o: :DD

  VastaaPoista