perjantai 1. heinäkuuta 2011

Ukkostaa

Heippa vaan kaikille!
Eilinen kului siis kaverin kesämökillä uimisen, saunomisen ja olemisen merkeissä. Mulla ei ollu mukana kameraa, mutta eipä sille olisi ollut paljon käyttöäkään. Nyt näytän kyllä siltä miltä aina kesällä: nenä on punainen kuin Petterillä ja olkapäillä hento punoitus. Tämän takia elänkin tällä hetkellä symbioosissa bepanthol-rasvan kanssa (suosittelen rasvaa kaikille kohtalotovereillekin) ja liikuin tässä kaavussa tän päivän:
Jatkuvan ukkosen takia meillä oli jatkuvasti kaikki johdot irti seinästä ja mulle tuli aavistuksen tylsää. No sitten muistinkin, että mulla on yhdet housut jotka on ollu pitkään käyttämättä ja päätin tekasta niistä lähinnä kotikäyttöön tulevat shortsit:
Muhun on jälleen iskenyt valtava shoppailuhimo ja oonkin roikkunut kaiken maailman nettikaupoissa vaikka millä mitalla. Olen myös saanut todeta, kuinka ihastun kerrassaan kummallisiin vaatteisiin: tällä kertaa vuorossa oli gina tricotin hame:
Se on vaan niin kummallinen että se on mun mielestä jo hieno! Vaikka tällä hameella hintaa onkin 30 euron pintaan aion ostaa sen jos se näyttää mun päällä siistiltä, ehkäpä ensi viikolla pääsen testaileen kun suuntaan Sonjan kanssa shoppailemaan.

Viikonlopun suunnitelmat ovat hyvin yksinkertaiset: töitä. Ajattelin että voisin tehdä jonkun "erikoispostauksen" kuten musiikki tai meikkipussin sisältö postauksen, miltä kuulostaisi?
Hyvää viikonloppua kaikille, palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Musiikki postaus olis kiva. (:

    VastaaPoista
  2. Noi shortsit on kivat !

    Käy kurkkaamas mun blogista arvonta: http://lihavapupu.blogspot.com/2011/07/something-to-you-arvonta.html

    VastaaPoista