tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sinppa kukkona tunkiolla

Heippa taas kaikille!
Tänään oli viimeinen shortsipäivä tältä erää, sillä huomenna mittari jää sääennusteiden mukaan alle kahdenkymmenen. Tänään otin vielä ilon irti lämpimästä ilmasta ja seikkailin shortseilla:Otsikko viittaa tuon sudenkorentoon, sillä jouduin seisoskelemaan lehtitunkiolla nokkosten keskellä kun kuvailin sitä. Pelkäsin koko ajan että se hyökkää mun päälle, sillä sudenkorennon purema sattuu aivan hiton paljon.

Eilen en viitsinyt avautua kahdesta asiasta, jotka ärsyttävät mua todella paljon tällä hetkellä: nelly.comin mekkokilpailu & postikullan mainos. Nellyn kilpailu hyppii silmille joka paikassa ja kaikki tuputtaa omia mekkojaan. Postikullan mainos ylittää jopa Pullava mainoksen ärsyttävyyden. Mistä näitä ärsyttäviä mainoksia oikein tulee?

Tänään ei ole ollut tylsää, sillä olen puuhastellut toisen blogin parissa! Without Words on siis valokuvaus -blogi ja jos oikein sherlock päätelmän tekee niin kyseinen blogi ei sisällä tekstiä. Tein tän blogin lähinnä siksi, koska en halua tunkea tänne kaikkia kuvia mitä tulee otettua. Eli sitä vaa sitten kans seuraileen jos valokuvaus -blogit kiinnostaa :)

Palaillaan taas!

4 kommenttia:

 1. Aika kätsyy seistä biojäteastian päällä.. :D

  VastaaPoista
 2. naitten telkkarimainokset on muuten sata kertaa kivempia ku suomessa!! oon nauranu vaikka kuinka monille.... enka sen takia et ne olis jotenkin saalittavia :DD

  VastaaPoista
 3. Ei sudenkorennot pure. Kuvassa näyttää olevan aitojokikorento.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: miks mua on purru monta kertaa? oon tosin ensiksi aina huitaissut, eli ei ne hyttysten tavoin kimppuun käy :D

  VastaaPoista