maanantai 11. heinäkuuta 2011

Fiilistelypäivä

Moikka vaan kaikille!
Viikonloppu kului lauantaina ukkosta kuunnellessa ja sunnuntaina serkkupojan rippijuhlia viettäessä. En ottanut eilisestä asustakaa kuvaa, koska sama vaatekombo oli päällä kevätjuhlissa enkä viitti täysin samaa asukokonaisuutta postata kuukauden välein.

Lauantaina en pitänyt fiilistely päivää ja eipä se olisi onnistunutkaan sillä pelkäsin ukkosta. En muuten pelkää moista, mutta ääni oli helvetinmoinen ja pistorasiat kipinöi..
Tänään oli kuitenkin oiva päivä fiilistelylle:
Hyvän fiilistely päivän ainekset: rennot vaatteet, sadekuuro, jonka aikana voi mennä ulos ilakoimaan. Ukkonen, joka pakottaa sammuttamaan koneen ja antaa inspiraatio piikin piirtämiselle ja pilvinen, mutta lämmin ilta jolloin voi mennä ulos kuvaileen. Oli mukava piirtää ihmisiä pitkästä aikaa, viime kerrasta taisikin vierähtää pari kolme kuukautta ja sen kyllä huomaa piirtojäljessä mutta mitä pienistä. Pahoittelen tuota maata järisyttävää juurikasvua, mutta onneksi SATU (tämähän ei ole muistutus) tulee toivottavasti keskiviikkona värjäämään mun hiukset ja sitten elämä voi jatkua mielekkäänä.

Palailen luultavasti jo huomenissa, sillä mulla on asiaa mitä en viitsinyt tähän postaukseen lykkiä. Ilta jatkuu telkkarin ja sipsipussin merkeissä, hyvää viikon alkua kaikille!

2 kommenttia: