tiistai 5. heinäkuuta 2011

Huivipäivä

Moi vaan kaikille!
Tänään sain itteni ylös sängystä jo puoli kasi ja raahauduin äitin mukaan Vammalaan. En ostellut mitään kummempia: sateenvarjo ja maalauspohjia. Säästelin vähän rahaa koska näillä näkymin otan lauantaina suunnan kohti Tamperetta Sonjan kanssa.
Pitkästä aikaa asukuvaa kehiin:
Mekko - Only, T-paita - Vero moda, Huivi - Lindex, Vyö - Seppälä, Legginssit - Gina tricot
Jostain syystä keräsin paheksuvia katseita vanhemmilta ihmisiltä Vammalassa, lie johtuiko se että mul oli maiharit jalassa. Sorruin Starbucksin kahviin, vaikka viimeks kerroin että olin pettyny siihen. Tää latte oli oikeesti hyvää, voisin ostaa uusiksikin.. Joskus.

Tasasin väliajoin multa on pyydetty kuvia aiemmista tyyleistä. Noh, onneksi valitettavasti mun superernu ajoilta ei oo asukuvia, mutta eilen löysin koneelta jotain niiin järkyttävää että huhhuh:

Voiko itseään kohtaan tuntea myötähäpeää? Jos voi, niin tunnen sitä parhaillaan. Toivottavasti en traumatisoinut ketään... Ainut helpottava tieto on se että näistä kuvista on kohta 2 tai 3 vuotta..

Nyt koitan ahkeroida musiikkipostauksen parissa (tulossa on mun kesän soittolista), että saan sen vielä kesän ainaka julkaistua, palaillaan!

3 kommenttia:

 1. kauniita kuvia!
  huhuh, onneks en oo ainut jolla on allut järkyttävät ernuajat. Mutta sulla on hienon väriset hiukset nois vikois kuvis kuiteski :)

  VastaaPoista
 2. Jee musiikkipostaus! ♥ Toi neljäs, ja eka kuva oli ihania.

  VastaaPoista
 3. Ihanat meikit tossa alimmassa kuvassa ::D aww ♥ ps. et oo ainut joka häpeää ns. "ernuaikojaan"...

  VastaaPoista