maanantai 4. heinäkuuta 2011

Meikkijuttuja

Hyvää viikon alkua kaikille!
Niin vierähti viikonloppu kirjoittelematta ja en voi tehdä muuta kuin syyttää omaa saamattomuuttani. Maanantai jatkui aika samalla kaavalla kuin viikonloppukin: hyvä kun jotkut vaatteet jaksoin päälleni kattoa, mutta jaksoimpahan kuvata meikkipussin sisällön! Aattelin että tällänen vois olla kiva ku en oo juurikaan meikeistä täällä blogin puolella vouhottanutkaan:

L u o m i v ä r i tYlhäältä vasemmalta: Gosh quattro: Tropicl Beach, Aquarius, Jamaica, Glamour Girl & Gosh Trio: Metallic Rose
Näitten nimiä en jaksanut luetellakkaa, kysykää jos kiinnostaa
L u o t t o m e i k i t Ripsari: Lumene Blueberry Curl Waterproof Mascara, Puuteri: Lumene, Kajal (käytän kulmakynänä), Poskipuna: Rimmel London 3 in 1 Powder Blush (Autumn Catwalk)

H u u l i p u n a t
Lumene Natural Code Smile Booster: Sweet Pink & Satin Coral

Jätin kuvaamatta ns. hylkiömeikit mitkä oikeastaan on vain meikkipussin pohjalla lojumassa.
Meikkipussiin kaipailisin paria kesäistä huulikiiltoa ja peitevoiteen joka neutralisoi punaisuutta.
Ja jos vielä pari sanasta vielä meikeistä: kuten huomata saattaa, en ole mikään kauhean merkkiuskollinen, mutta on merkkejä joita suosin erityisen paljon. Lumenelta ostan perusmeikit, eli ripsiväri, puuteri ja meikkivoide (mikä multa nyt puuttuukin) ja luomiväreissä luotan suurimmaksi osaksi Goshiin jotka pysyvät luomissa pitkäät eivätkä varise.

Tässäpä päivän meikkiannostus! Vielä sellane asia joka ei liity meikkeihin: jotkut saattoivatkin huomata sivupalkissa olevan linkin We Heart It:iin ja ton kuvaboksin. Eli nyt mut löytää myös sieltä :)
Koitan kirjoitella ennen Tampereen shoppailureissua, palaillaan!

2 kommenttia:

  1. Onko nuo Goshin luomivärit siis oikeasti hyviä? Ajattelin että voisin kokeilla, kun yleensä luomivärit ovat rapisseet naamalle alta aikayksikön :(

    VastaaPoista
  2. monnsteri: Ite oon ollu tosi tyytyväinen, pigmenttiä on runsaasti eikä varise päivän aikana. Nää ei vaadi mitään superpohjustustaka, ite käyttelen pohjustukseen vaan puuteria :)

    VastaaPoista