torstai 29. huhtikuuta 2010

Posti ilahdutti

Tänään jäin kotiin kun oli heti herättyä kamala olo. Nyt ei muuta kuin särje päätä ja mahaanki sattuu vaan vähän jei. Jokseenkin on ollut tylsää, mutta olempas kulutellut aikaa puhumalla omeglessa kaikkea mukavaa. Tylsyys hellitti ku menin hakemaan postin..




Eli ginan maastokuvio bleiseri tipahti tänään postilaatikkoon. Olin kohtuu täpinöissäni avatessa pakettia. Yllättävän hyvin tää mulle istuu vaikka onkin varmaan yhtä kokoo sit liian iso.. Ainut mikä miinus tässä on et täs on sauma hassu ja se vähän krinnailee. Mutta aion pitää tän ittelläni on tää nyt sen verta kivatus ♥ Ja hintahan tässä oli se 30 euroo + postikulut.

Muokkailin vähän ulkoasuakin, kun aamupäivällä oli aikaa (lue: tylsää) Tääkin on tällainen "odottaa kunnollista inspistä" ulkoasu.

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Kosmetiikkaa ja jäätelöä

Eipä tullut viikonloppuna kirjoiteltua, mutta voisin kertoa itse viikonlopusta hiukan. Siivoilin melkopaljon ja otin rennosti, eilen olin taas kuvaamassa ja sen reissun jälkeen nautin ison annoksen mangojäätelöä.

Tänään tuli Oriflamen jutut:





(olisin tietty voinut laittaa kaikki samaan kuvaan mutta kun ei tajunnu.)

1. Kuvassa on virkistävä kasvosuihke, varsin hyödyllinen olettaisin.
2. Kuvasta löytyy taas vartalonkuorinta mömmö.
Viimeisessä kuvassa on taas finnipuikko, josta saattaa tulla mun hyväkin kaveri.
En kuollasenikaan kuinka paljon erilliset tuotteet maksoi, mutta jos nyt oikein muistan niin 15 eurolla kaikki sain. (Olisin toki voinut katsoa lapulta mutta oon laiska.)

Lähdin tänään iha fiilingeis ostaan kaupasta pirkan mansikkajuustokakku, mutta sitä ei ollut joten:

Oli pakko. Oon ikuisesti katkera etten saanut pirkan mansikkajuustokakkua koska se on paljon parempaa kuin Ben & Jerry's ja hintakin on pirkassa kohdallaan toisin kuin tässä.

Kyllä tän voimin sain luettua fysiikan kokeisiin, joitten takia oon suoraan sanottuna psykoosissa. Tämäkin sen takia että fysiikka on mun vahvin aine ja pakko saada hyvä numero. Voivoi kauhee stressikin tästäkin..

Loppuviikon puolella pitäisi se ginasta tilattu bleiserikin tulla, odottelen jo kovasti että saan koittaa sitä, ja katsoa istuuko se ollenkaan..

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Kuulumisia

Antti Tuisku - Miten ois


Hupsis ikävä muutavan päivän väli bloggauksis hm. Mutta joo..

Ainiin, otin mun korvikset maanantaina pois, koska munkin suhteellisen pitkä pinna ei riittänyt siihen minkä ne olis vaatinut parantumiseen.


Tein uuden taustakuvan koneelle eilen, koska en enää jaksanu kattella sitä ihanaa windowssin taustakuvaa. Yllättäen Ruki, klikkailkaa nvain isommaksi.


Huomenna mulle tilataan tää öö bleiseri ? Pongasin tän eilen, mutta ajattelin että mun rahatilanne ei kyl taivu tähän ollenkaan kun maksaa kuitenkin 30 euroa. Tänään sain kuulla että saan veron palautuksia 30 euroa, hell yes. Ginastahan tämä tilataan.


Tässä ei ole päivän asu, tää on vaan mun ja kaisan iltaphotoshottailun yksi tuotos. Voin laittaa vaikka huomenna jotain laatu matskua kun kaisa on meil ny yötä.

Oli vähän sisällötön postaus..

Ps. Tiedättekö miltä tuntuu astua paljain jaloin koiran oksennukseen - minä tiedän

tiistai 20. huhtikuuta 2010

maanantai 19. huhtikuuta 2010

Tuli keskisormea näyttäen ruma ankanpoikanen

Chisu - Sama nainen



Ookei nyt oon vähän laiskotellut ja ollut leirillä ja senkin jälkeen laiskooti. Mutta siis:

Tetistä sen verran että nypin 3 päivää erillaisia kumimönttejä ja 4. päivänä kasasin "kouria" mihin napsautettiin metalli nipsu kiinni ja ruuvvattiin 3 ruuvilla semmone muoviklisu siihen kiinni.

Perjantaina lähdettiin sitten IK-leirille. Aluks vähän kauhistutti että kenen kanssa me mennään Kaisan kans samaan huoneeseen, mutta onneks sitten saatiin ihan mukava seura. Leirillä harjoteltiin mm. hartauksien sekä iltaohjelmien pitämistä, ja nyt osataan nostaa/laskea lippu kovassa tuulessa ja räntäsateessa. Tällä kertaa saatiin jo porukkaan jonkinlainen yhteis henkikin jes.
Hauskaa oli ja kaiken näköistä insideläppää tuli. Paras oli ehkä se ku viimisenä ehtoona puhuttii huoneessa kaikkia kummitusjuttuja ja muita kauhujuttuja ja sitten yks yövahdeista tuli avaa oven "SHH" ite hyppäsin varmaan kaksmetrii ilmaa ja kiljasin, ja loppuen lopuks koko huone alko nauramaan.
Nyt pari kolme kuvaa mitkä tuli räpsästyä leirillä.




Tänään saatiin koulussa kahdet kokeet, äikän koko kieliopin koe josta sain 8+ ja olin ihan sairaan yllättynyt kun odotin 6-7. Sitten saatiin maantiedon kokeet mistä sain 9, olin kyl niin huojentunut, onpahan sitte varma ysi päättärissä.


Panta - Seppälä
Toppi - JC
Neuleliivi - H&M
Legginssit- Seppälä

Tänään mulla on kokoajan ollut semmone fiilis et tästä viikosta tulee pitkä, vaikka on uus jakso mikä on vielä helppokin. Tosin se tunne voi johtua siittä että mulla on sekä univelkaa että flunssa (thänks lipunnosto/lasku harkat räntäsateesa) Mutta toivottavasti en pahemmin tuu kipeäksi.
Ps. Seuraavasta tunnetila kuvasarjasta puuttuu enään yksi kuva niin että ehkä saan senkin sitten joskus tulemaan.

torstai 15. huhtikuuta 2010

Hopeaa ja paljetteja, kiitos

Tänään mulla tuli tetissä tunnit täyteen jo 12:00. Lähdettiin käymään sit äitin kanssa Huittisissa, mutta en löytänyt sitä mistä puhuin eilen (ihkutusjuttu siis) Joten soitto Samille et tarviin kuskin Vammalaan. No sieltä sitten löytyi sitten sen mitä olin etsinyt:


Eli noi superihanat vähän överit hopeat kiiltolegginsit ! Oon ite ihan rakastunu näihin, mutta kaikki muut ei tykkää näistä, esim porukat jotka ottivat leggarit vastaan näin "ihan hirveet" "et taatusti mee ulos noissa" Nojaa mitä niiden kommenteista. Maksoivat 17,95 €
(sori shortsit)



No tulipas loistava esittely kuva, anygays: paljettiliivi ! Tästä nyt ei nä mutta se roikkuu kivan paljon koska on L kokoinen. Täydellinen heräteostos vailla vertaa, ja vieläpä alerekistä hintaan 10 euroa.

Piti myös katsoo jotkut halppis kengät mutta en löytäny mitään kivoja mis olis ollu 39 kokoa.. Pitää joskus kinuta kyyti tai raha junaan että vois käydä Tampereella ostaa jotkut kengät.

Kaisan kanssa käytiin äsken kuvailemassa hieman ulkosalla:





Tosiaan, huomenna ei tarvitse herätä aamulla aikasin tai lähteä minnekkään aamusella, joten voisin kirjoittaa aamupäivällä tetistä.
Illalla alkaakin sitten viikonlopun pituinen IK leiri, joten siittä sitten juttua sunnuntaina.

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

A hero's gonna save me just in time

Heipä hei (pitääkö bloggaus aina aloittaa jollain teennäisellä tervehdyksellä ?)
Mutta siis, ajattelin että kerron huomenna tai sitten perjantaina TET-viikosta paremmin. Nyt aattelin että voisin kirjoittaa vielä mun mielipidettä siitä Herbinan kasvovedestä.

(Aloin miettiin, et vähän turhahkoa laittaa kuva uudestaan ku samasta tuotteesta on kuva pari postausta alempana, nojaa muistin virkistykseksi.)

Täytyy kyl sanoa et hintalaatusuhde on tämän kanssa aivan kohdillaan.Oon huomannu, että multa on lähtenyt ihmeelliset pikkunäpyt naamasta. Nenän punaisuutta se ei poistanut, mutta en sitä niinkään odottanut. BTW jos joku tietää millä/miten/mikä vois auttaa punaiseen nenään 8'D? Okei takaisin aiheeseen. Kasvovesi tuoksuu melko neutraalilta, ehkä hieman imelältä mutta itse oon ainakin siihen tottunut. Kuten kuvasta huomata saattaa tämä on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle joten tää kuivaa ihoa hieman. Suurta kuivumista ainakaan itse en ole huomannut.Ömmm nyt en keksi tästä mitään muuta mainittavaa.

Kuulin tässä illalla mulle osoitettuna "täytyy mennä tossukauppaan" - äiti
noi sanat kuulosti mun korvissa lähinnäkin taikasanoilta, sillä toi tarkoittaa et porukat kustantaa ainakin puolet kenkien hinnasta.

Ps. Huomenna tulossa mahdollisesti ihkutuspostaus heh.

maanantai 12. huhtikuuta 2010

Jos metsään haluat mennä nyt..

Oltiin tänään metsässä Kaisan kanssa ja otettii muutama tosi asiatonta videota:










Tänään oli vähän tällainen päivä, älkää vihatko meitä.

Tänään oli ensimmäinen TET-päivä. Oli vähän raskasta vaan sen takia, että herätys oli viideltä. Aamulla löin ristiviiltoja semmottii pienii kumikiekkoihin. Loppu päivän kattelinkin semmottista kumimöhkylöistä ettei niissä ole mitään suurempiä kumirönsyjä. Ihan jees paikka oli, ja kyl siel jaksaa tän ajan mikä pitääkin.

Huomenna tai ylihuomenna lupaan kirjoittaa kunnolla koska nyt on pakko päästä tsekkaa huippista !


sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

I feel like a monster

Skillet - Monster


Se on täällä nyt ihan oikeasti, kevät nimittäin ! Tämän todistaa että lähdin yksin pyörälenkille. Oli kyllä mukavaa, ja koko ajan fiilistelin reckless loven tahtiin (yllätys?) Ja otinhan mä muutamia kuviakin:





Oli muuten kevään ensimmäinen leskenlehti, mulle ! Ihanaa ku alkaa tuleen väriä !
Muutenkin, tän päivän oon ottanu niin rennosti kun voi ottaa, ja mulla on ollut tositosi hyvä päivä !


Leikkasin illalla vähän hiuksia. Sitä ei sillain huomaa, muuta kun vasta laittaessa koska ohensin niitä vaan.

Mua hieman jännittää huominen kun alkaa tetti, ja sit toisekseen mua jännittää miten pääsen aamulla ylös sängystä. Huomenna luultavasti sitten juttua miten selviydyin ekasta TET-päivästä.

lauantai 10. huhtikuuta 2010

100 shot

Mäkin tein tän 100 faktaa homman


1. En aina tiedä mitä haluan tyyliltäni. Sen takia mun osa vaatteista on poikamaisia ja osa tyttömäisiä ja osa jotain ihan muuta.
2. Mun vaatekaapin värimaailma on muuttunut melko tummaksi ja valkeaksi syksystä alkaen.
3. Ja viime vuonna karsastin todella paljon tummia värejä sekä valkoista, koska koin sen olevan tylsää.
4. Koen löytäneeni värisilmän ainakin vaatteiden suhteen. Viime vuonna värisilmä oli mulle aivan tuntematon käsite.
5. Nykyään oon koulussa kauhee väripoliisi, ja mua häiritsee suunnattomasti jos jollain on esim babyvaaleanpunainen huppari ja hupparin alta vilkkuu kirkkaan punainen toppi.
6. En missään nimessä halua edustaa minkään tyylin stereotypiaa.
7. Mulla on silti emohiukset, koska en vaan osannut irrottaa mun emolirpakkeesta ja hiusten mustasta väristä.
8. Mä en osaa kävellä koroilla, vaikka omistankin yhdet korkokengät.
9. Johtuen siitä etten tykkää koroista, kuljen mieluummin tennareissa.
10. Ei ole montaakaan vuotta aikaa, kun vihasin kenkäkauppoihin menoa ja kenkien sovittelemista. Nyt jos raha tilanne antaisi periksi, kävisin ostamassa kengät tai paritkin, koska mun kenkä tilanne on todella huono.
11. Mua ärsyttää koska silloin tällöin oon turhan impulsiivinen eikä siitä seuraa melkein koskaan mitään hyvää; esimerkiksi leikkasin yks päivä kynnet lyhyiksi koska yksi lohkesi
12. Mulla on hyvä mielikuvitus, joka joskus on turhan vilkas luontoinen silloin tällöin.
13. Haluaisin osata kirjoittaa hyvin, että saisin mielikuvituksen tuotteeni ylös, koska mulla on oikeastikin hyviä ideoita. En vain saa aikaiseksi kirjoittaa.
14. En ymmärrä miksi farkkuleggarit on tosi suosittuja, tai ylipäätään leggarit. Silti varmaan aion ostaa ne avaruusleggarit.
15. Jo edellisestä faktasta voi huomata että oon aika ristiriitainen ihminen.
16. Faktasta tuli mieleen että vihaan fakta sanaa, koska luokanvalvojamme on viljellyt sitä aivan liikaa tunneilla.
17. Samaistun moniin biiseihin todella helposti. Mulla on joitain vakkaribiisejä mitä kuuntelen aina tietyn tunnetilan vallitessa.
18. Mun musiikkimaku on melko laaja, paitsi suora huuto karjunta hevi ja oikein paatunut räppi ei oikein mene

19. Mulla on tosi hyvä itsetunto vaikka en välttämättä ulospäin näytä siltä.
20. Suoraan sanottuna oon aika hiton itserakas ihminen jos satun sille päälle. En hauku muita mutta kehun itteeni, eikä edes hävetä.
21. Oon sitä mieltä että musta tulee vielä jotain, tiedän sen.
22. Haluan työskennellä joskus jollain kulttuuri alalla. Olis ihan sairaan mahtavaa olla joku muotoilija tai valokuvaaja.
23. Mua hirvittää syksyllä alkava lukio, tai paremminkin pitkä matikka ja fysiikan syventävät kurssit.
24. Luen melko paljon wikipediasta kaikkea, koska tykkään tietää asioita millä saatan joskus päästä pätemään.
25. Mua ärsyttää kun tajuan olleeni jossain asiassa aivan väärässä.
26. Mua ärsyttää myöskin se, että esim. mun jaksamista epäillään koska oon pienempi. Tää on myös kyllä hyvä puoli ei tarvitse aina tehdä kaikkein raskaimpia hommia.
27. Mun vaatekaappi pysyy tasan 2 päivää siistinä kun oon siivonnut sen, koska en ikinä jaksa viikata vaatteita kun ne tulee pyykistä.
28. Mulle tulee shoppailu morkkis yli helposti, jos mulla menee yli 50 euroo niin morkkis iskee varmasti viimeistään seuraavana päivänä.
29. Siksi mun kanssa on joskus ärsyttävä olla kaupoilla ku oon kaupassa ostanko tän, en osta ostan, en jne.
30. Silti mun mukaan tarttuu yleensä jotain ihme krääsää esimerkiksi kynsilakka, joku koru tai jotain muuta vastaavaa.
31. Oon maininnut tän aikaisemminkin mutta musta on tullu tän vuoden puolella kosmetiikkahörhö. Koko ajan huomaan mitä puuttuu, esim nyt tarvitsisin silmänympärys voiteen ja pari kasvonaamiotakaan ei olisi pahaksi.
32. Oon äskeisestä riippumatta laiska ostamaan meikkejä, nytkin on ripsiväri ihan lopussa ja tarvitsisin uusia luomivärejä kun osa on menny vanhaksi ja osa muuten vaan on lopussa.
33. Sama koskee hiuslakkaa, ja siksi käytän äitin jotain huonoja ja pahan hajuisia lakkoja.
34. Rakastan saunomista, en voisi kuvitella etten kävisi saunassa viikkoon, koska mulla sauna auttaa stressiin ja auttaa rentoutuun.
35. Käyn joka päivä suihkussakin osaksi sen takia että se poistaa multa stressiä ja auttaa unohtamaan hetkeksi kaiken kouluun liittyvät velvoitteet
36. Mä teen iltaisin aina lihaskuntoliikkeitä, ja koitan muistaa aina venytellä vaikken siitä niin erityisen paljon pidäkkään.
37. Oon katkera että unohdin venytellä yks ilta ja mun toinen käsi on nyt jumissa enkä voi tehdä punnerruksia.
38. Rakastan selkiä ja tykkäänkin omasta selästäkin.
39. Haluaisin tietää mitä kaikkea musta luullaan ja mitä kaikkee musta puhutaan. Tämäkin vain siksi että pääsisin nauramaan kuinka väärässä ihmiset voivat olla.
40. Esim. musta on luultu että mulla on syömishäiriö.
41. Mikä on mulle melkein mahdoton kehittyä koska syön koko ajan ku oon koneella, pälkään oksentamista ja oon tosi laiska liikkumaan koneen vierestä mihinkään.
42. Edellisestäkin huolimatta olen lievästi alipainoinen, mikä ei ole hauskaa koska terkkari vaanii mua koulussa et pyytää käymään sen luona, mut enpä oo mennyt.

43. Mulla on vieläkin harjotuskorvikset koska mulla on toisen korviksen kanssa koko ajan ongelmaa.
44. En omista yhtäkään sopivan kokoista hametta, joka joskus harmittaa vaikka en mikään suuri hameiden ystävä olekaan.
45. Tykkään parikokoa liian isoista t-paidoista koska musta teeppareitten kuuluu olla löysiä
46. Kesällä mun pitää pitää nenän päällä laastaria ettei se pala.
47. Muutama vuosi taakse päin paloin pahasti selästä ja käsistä kun niihin tuli rakkoja. Jouduin käymään lääkärissäkin niiden takia.
48. Mulla oli viime vuonna käsissä yhteensä yli 50 syylää, ja nyt mulla ei ole ainuttakaan.
49. Haluaisin uusia hajuvesiä vaikka vanhoja on vaikka kuinka paljon jäljellä, eikä äiti tästä syystä suostu ostamaan mulle lisää, ja itse oon liian nuuka ostamaan niitä.
50. Mulla on melko vahvat lasit 3,7 + ja toinen on vähän päälle 4 + ja mun pitäis pitää niitä koko ajan mutta käytän niitä vaan koulussa.
51. Mä en syö vihanneksia enkä hedelmiä. Tähän ei lasketa perunaa ja banaania mille tosin olen hitusen varmaan allerginen kun suuta alkaa kirveleen kun syön sitä.
52. Mun maha on tähystetty kaks kertaa joina molempina kerroilla mut on nukutettu. (jos joku haluaa nyt välttämättä tarkempaa infoo asiasta voi kattoo wikipediast gastroskopia)
53. Mä oon aamuihminen ja mua ärsyttää suuresti jos nukun viikonloppuisin yli puolen kymmenen koska sitten tuntuu että suurikin osa päivästä on mennyt hukkaan.
54. Haluaisin käyttää rannekoruja, mutta en omista sellaisia enkä ikinä löydä oikein mun tyylisiä.
55. Haluaisin käyttää muitakin koruja enemmän mutta aina sitten unohdan.
56. Kävin muistaakseni nelosluokalla psykologilla paniikkihäiriön vuoksi, koska ne alkoivat haitata nukkumaan menoa, koska ne tulevat aina illalla. Onneksi nykyään pystyn melko hyvin hallitsemaan niitä.
57. Saan joskus hallitsemattomia naurukohtauksia ihan tyhjästä, kerrankin koulussa sain ja sitten lysähdin lattialle ku en meinannut saada henkeä, huvittavaa eikö?
58. Osaan melko paljon laulujen sanoja ulkoa, parhaiten hallinnassa ovat PMMP:n ja Antti Tuiskun biisien sanoitukset.
59. Oon isoskoulutuksessa vaikken usko jumalaan, tai yhtään mihinkään uskonnolliseen juttuun ja raamattu on suuri satu kirja mun mielestä (ihmiset älkää ottako tätä sitten itseenne)
60. Tykkään siitä jos ihmiset katsovat mua jossain kadulla koska en haluis olla mikään harmaa hissukka mitä mahtuu kolmetoista tusinaan
61. Haluaisin enemmän poikia kavereiks koska pojat on rehellisempiä ja aidoimpia kavereita kuin kavereina olevat tytöt


62. En tuomitse muitten ihmisiä jotka puhuvat paskaa selän takana, enkä niitä jotka on kaksnaamasia koska itsekin teen/olen noita ainakin jossain määrin.
63. Mulla on kai jonkinlainen hiilihapporiippuvuus koska mulle tulee hassu olo jos en oo juonu limppaa pariin päivään.
64. Haluaisin käydä enemmän kaikilla keikoilla koska nyt käyn tyylin keikalle kerran puolessa vuodessa.
65. Aina kun oon koneella mulla on sivistyssanakirja vieressä koska tykkään sivistyssanoista ja tykkään siitä että voin puhua jonkun ihan pussiin niillä.
66. Kavereiden kesken mä kiroilen aivan liikaa, mutta en ole ikinä kiroillut porukoiden kuullen.
67. Oon tosi kiltti porukoille, pidän kiinni kotiin tulo ajoista sikäli yleensäkään mihinkään meen. Tämäkin sen takia että porukat kustantaa mulle aina matkat ja ruuat kun lähden esimerkiksi kaupoille Tampereelle kavereitten kanssa.
68. Mun pitäis ostaa uusi kampa, koska onnistun aina hukkaamaan kamman. Oon hukannu nyt puolen vuoden sisällä kolme kampaa.
69. Mä tykkään melko paljon niiteistä, vaikka en käytäkkään niitä, ne on mukavia yksityiskohtia.
70. Ristiriitaisuuden tunteen vahventamiseksi sanon tähän perään että tykkään myös ruseteista, mutta en käytä niitä kauheasti koska ne on liikaa tyttömäisyyttä tihkuvaa matskuu.
71. Mun lonkkien siteet on varmaan liian löysät koska niitä särkee melko usein ja saan jalkapohjat yhteen ja polvet maahan ja siit makaan jalkojen päälle ilman minkään asteista venyttelyä.
72. Mun huoneessa on vaan kaktuksia kasveina koska muut kasvit kuolisivat kuivuuteen, sillä oon meinannut tappaa mun kaktuksetkin kuivuuteen.
73. Mulla on aina eripari sukat. Tämä ei tosin johdu siitä etten löytäisi saman parin sukkia vaan siitä että viime vuonna tuli tavaksi laittaa eripari sukat.
74. Mulla kuluu iltaisin käsien rasvaamiseen vähintään viisi minuuttia.
75. Mua toisaalta harmittaa ettei musta tullut kilpauimaria vaikka siihen mulle lapsena oltas annettu mahdollisuus. Enää en käy uimassakaan uimahallis.
76. Mä en oo koskaan juonut alkoholia enkä maistanut tupakkaa, enkä tunne menettäneeni siinä yhtään mitään.

77. Harrastin ala-asteella puolvuotta lentopalloo mutta mun oli lopetettava ku pää ei kestäny turnauksista syntyvää stressiä.
78. Oon vieläkin tapaturma-altis, ja lapsena vielä enemmän jonka johdosta mulla on hiekkaa kämmenessä
79. En oo nähnyt titanic-elokuvaa, enkä sen puoleen paljon muitakaan.
80. En mielelläni lähde mun mopolla huristelemaan Vammalan tai Huittisten keskustaan koska se tuppaa sammuilemaan helposti.
81. Mulla on noin kerran kuussa semmonen tositosi huono päivä suoraan sanottuna ihan paskapäivä jolloin ei huvita mikään tekisi mieli vain jäädä nukkumaan.
82. Mulla ei oo ollu koskaan korvatulehdusta, vaikka kerran lääkäri totesi että mulla on mut sin kontrollis oli toinen lääkäri ja se sano et se ei ees nää mun korvaan ku siel on vaikkua
83. Vaikka kalastan kesäisin suhteellisen paljon, en osaa laittaa matoa koukkuun
84. Egypti ja faaraot vainoo mua jotenki pelottavasti. Kaikki alkoi siittä että kirjotin mun ruotsin kirjan kanteen faarao. Sen jälkeen joka paikas on ollu esimerkkinä joku faarao ja pyramidit. Kavereita on käyny Egyptissä. Telkusta tulee egypti manoksia…
85. Mä oon arka ja pelkään montaa asiaa, esimerkiksi pimeässä olevia asioita ja peilejä yöllä, mikä sinällään on ikävä juttu koska meillä on melko paljon peilejä.
86. Mä ymmärrän muitten ihmisten tilanteita hyvin, mutta en osaa ilmaista sitä.
87. Toisaalta joskus jos jotkut jankuttaa samasta asiasta viikon, niin munkin ymmärrys on koetuksella.
88. Mä en kato telkkaria kamalasti, arkisinkin katton vaan salkkarit.
89. Mun kirjahyllyssä on lähes 200 mangaa enkä enää juurikaan lue niitä, koska mun rahallinen tilanne ei veny enää niiden ostamiseen.
90. Mä oon nähnyt Jos rakastat leffan kaks kertaa, ja haluan ehdottomasti ostaa sen DVD:n kun se joskus ilmestyy
91. Mä en tiedä, onko mulla huono huumorintaju, vai mikä kun nauran iha idiooteille vitseille esim. auto ajoi joen yli – Joe kuoli
92. Kesäisin en tykkää käyttää kenkiä, vaan kuljen paljain jaloin, loppu kesästä pystyn juokseen soralla paljain jaloin ja pyöräilemään.
93. Oon ihan pohjattoman iloinen siitä, että multa loppu ruotsi ja biologia tältä vuodelta.


94. the GazettE on mun henkireikä vaikeina päivinä, lähetän Rukille sähköpostia et se on mulle tosi tärkee ja että se tukee mua. Tässä vaiheessa voitte sanoa mua oudoksi.
95. Ku oon koneella, oon noin puolet siitä ajasta bloggerissa ja noin puolet ajasta galleriassa.
96. Mun synttärit on 11.5 ja niihin on nyt tasan kuukausi
97. Mä en tiedä mistä se johtuu, mutta mulle tulee ihan hirveesti yhdyssanavirheitä, ties kuinka montakin tässäkin on.
98. Mä en tykkää mun varpaista ku ne on mun mielestä pitkät ja ison varpaan ja niiden muitten varpaitten väli on iso.
99. Mä odotan ens viikon tettiä innolla, vaikka joudunkin heräämään viiden aikaan aamulla.
100. Viimeinen fakta olkoon se että mä en oo koskaan miettinyt vakavissani blogin kirjoittamista.

Nyt musta tuntuu että kukaan ei jaksa lukea näitä, eli propsit niille jotka jaksaa nää kaikki lukea, kaikkine kirjoitusvirheineen.
Merkintää tähditti ei-niin-onnistuneet/kauniit kuvat

perjantai 9. huhtikuuta 2010

Kiinalaista ja kasvovettä

Reckless love - back to paradise

(en suinkaan ole koukuttanu tätä biisiä)


Käytiin Kaisan kanssa Vammalassa kun Sami kuskasi, koska tihkutteli eikä skootterilla meno oikein kiehtonut.


Tämä modelsownin hopeaglittereyeliner on meinannut lähteä mukaan jo monta kertaa, mutta nyt vasta kiikutin sen kassalle asti. Maksoi 4,95 €

Näin myös seppälässä hopeet kiiltoleggarit (avaruusolioo hehee) oon ennen ajatellu niitä ihan kamalaksi, mutta nyt en tiedä minkä takia ne jotenkin viehätti. Koska oli hieman kiire, niin en niitä kokeillut. Haluaisin ainakin kokeilla niitä 8D aloin miettiin, jos ostaisin ne oliskohan mulla enää kavereita..


Oon jo jonkin aikaa haikaillut kasvoveden perään, sillä aina kun käyn Vammalassa tai muussa vastaavassa unohdan sen. Joskus vuonna käpy mulla on ollut herbinan kasvovettä, ja samaan merkkiin luotan nytkin, maksoi 3,90 €

Sitten käytiin kiinalaisessa syömässä. Itse söin kanaa curry kastikkeessa (ja riisiä, tietty) Voi että se oli niin älyttömän hyvää vaikkakin loppu vaiheessa olin muuttu tultasyökseväksi lohikäärmeeksi koska jonkin verran tulista se oli.

Kaivelin mun pokkarikamerasta jotain aamuisin ottettuja naamakuvia, ja haluan jakaa muutaman teidän kanssa:




Jees, huomenna sitten videoo taikka semmonen 100 faktaa hommeli joita on nyt blogeissa pilvin pimein.

torstai 8. huhtikuuta 2010

Kevään ensimmäinen perhonen

Ihan ensimmäiseksi: uusia lukijoita, kiitos paljon !

Unohdin eilen mainita että kävin tiistaina Kaisan kanssa kirjastossa ja lainasin sieltä pari kirjaa; suudelma taivaassa ja jos vielä jään. Nimiensä ja takakannen perusteella vaikuttavat ainakin mukavilta kirjoilta. Ja ensiviikolla on aikaa lukeakin kun on tet-viikko. Se on kyllä eriasia että jaksaako lukea.

Tänään mulla on ollut tosi huono päivä , enkä oikeastaan tiedä miksi. Voi olla että koulustressi painaa päälle, ja pahemman kerran. Asiaa ei yhtään auttanut se, että keltsi oli ällöttävä koulussa ja äikän koe meni ei-niin-hyvin. Hyvääkin tässä päivässä oli: ysiluokalla ei ole enää ruotsia jippiajei.



Panta - Seppälä
Paita - Seppälä
Kaulakoru - H&M
Housut: H&M

Asu oli tänään musta, ja muutenkin tylsä mutta tähän on kyllä aivan looginen selitys. Kiinnostaisiko teitä ajatella pukeutumista jos jo herätessäsi mahaa särkisi hirveesti ja päässä soisi Paula Koivuniemen aikuinen nainen ? Inspiraatio tuskin olisi huipussaan. Molemmat "vaivat" sain onneksi pois ennen koululle lähtöä.

Tänään otin pari muuta kuvaa mitkä haluan jakaa kanssanne:


Nää kylläkin kuuluu sarjaan "otampa kuvia ilman mitään ideaa" mutta kuitenkin.

Näin tänään muuten kevään ensimmäisen perhosen, nyt se kevät tulee, ihan oikeasti.

Ja niin, nyt 30 lukijan kunniaksi oon luvannut tehdä jotain spesiaalia. Itse olen aatellut videopostausta. Nyt kun teistä lukijoista on kyse, onko se ihan ok että teen videopostauksen vai haluatteko kenties jotain ? Voin kyllä toteuttaa useampiakin ideoita jos vain niitä tulee.

Aa pitäs taas mennä lukemaan kokeeseen. Huomenna olisi yhteiskuntaopin koe, jonka koe alueen oon lukenut vasta kerran läpi, enkä oikein tahdo ymmärtää siitä mitään, heeh. Ehkä menen tästä, kirjoittelemisiin !

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

LM fuckin'C

Tästä tulee varmaan melko sekava keikkaraportti kun en osaa kirjottaa siitä järkevästi mutta olkoon:

Eli siis, Miialta kuskattiin, ja oli rattoisa meno matka musiikkia kuunnellessa ja taisin torkahtaakin. Hesas oltiin siin kahdentoista jälkee, ja koska jonotus oli sallittua vasta tuntia ennen, hengasimme kampissa. Kamppi oli ihan kuin ernujen majatalo. Mikäs siinä, puhuttiin paskaa, ja muuten vaan lagailtiin. Mentiin siin vähää vaille puolviis odotteleen viideltä olevaa ryntäystä. Onneks mentiin ajoissa koska ryntäys olikin puoltatuntia aikasemin hehe.
Oltiin jonossa aikalailla etupäässä, ja jonotus tuntui melko säälittävältä, kun kokoajan joku oli huutamassa taaksepäin ja jono ei liikkunu minnekään. Ihmeen kaupalla jonotus kuitenkin onnistui ilman mitään suurempia konflikteja. Siinä puol kuuden aikaan porukka vei kamat kampin säilytyslootaan että säästyttäis narikkaruuhkalta, mikäs siinä olin siinä puol tuntia topilla ulkona, ja voin vain sanoa että kylmä tuli. Sisään pääsy ei onneks viivästynyt ja päästiin nopeesti sisälle. Ostin keikkapaidan (siitä lisää alhaalla) ja sitten vaan keikkaa odottamaan.
Tavastia vaikutti ihan koirankopilta verrattuna pakkikseen. Yllättävän nopeasti se puolitoistatuntia meni ja keikka alkoi ihan ajallaan !
Sitä ei voi sanoin kuvailla kuinka kova meteli oli kun pojat tuli lavalle. olin ihan aaa. Sitten kun alkoivat soittaa olin ihan varma että kuolen koska liittaannuin pahemmin kuin koskaan, mutta sitten Maya katto mua silmiin ja olin iha ihihi. No puolitoista biisiä kestin siinä höykytyksessä ja sitten siirryttiin emmin kanssa taka-alalle. Ja sieltäkin näki ihan loistavasti. Anteeks oon iha surkee tunnistamaan biisejä, mutta ainut minkä muistan ihan selkeästi oli se että aloin itkee ihan sairaasti punky heartin aikana.
Mayan spiikit oli ihania, ja keikalta jäi muutama lentävä lause kuten LM funkin’ C ja you PASKIAINEN, kiitti niistäkin Mayalle.
Keikalla sattui ja tapahtui mulle, sain mustelman kylkeen, ja vesimukin naamalle jonka ansiosta mulla ei ollu toisessa silmässä meikkiä ollenkaan. Keikan lopussa meinasin pyörtyä, ja loppupuolella ei tullut ääntäkään kauhean mahtavasti.
Kaiken voisi tiivistää siihen että keikka oli ihan hirveän MAHTAVA. Parempi kun syksyinen Miyavin keikka pakkiksella.
Kiitti ihan hirveesti kaikille jotka sielä oli ja tietysti kiitos LM.C ja yyh. Haluan takaisin
Ihan hirveesti jäi mainitsematta, koska oon viäkin ihan hypeis ku mietin sitä keikkaa.



Keikkapaita oli tämmöinen. Itse asiassa sielä oli monenlaisia, ja jäi ehkä hieman kaihertamaan että ostin mustan enkä valkoista 8'D Mutta toisaalta tämä on tosimukava, vaikka onkin pieni XL paidaksi ja printti on huonolaatuinen, joten pitää ehkä pestä käsin 8D Maksoi muistaakseni 20 euroa.

Tää päivä on ollu stressaava, ja muutenkin vähän ahdistava. Ainut hyvä asia tänään oli bilsan kokeen takaisin saanti, ja kymppi sieltä tuli. Olin niin ihmeissäni että aloin melkein itkeä.
Nyt kuitenkin pitää taas rientää lukemaan äikkää, sillä huomenna on koe enkä oikein osaa. Huomenna tai perjantaina sitten jokin fiksumpi merkintä.

sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Tsau, ja hyvää Pääsiäistä

..Tänä vuonna meillä ei ollu edes rairuohoo ku unhdettii kylvää eikä tipujakaan kaivettu esiin 8(

Rahkapiirakkaa sekä:


..valkosuklaamuffinsseja (jotka olivat muuten hyviä.)

Hihi perjantaina olin Kaisan kanssa pyöräilemässä ekaa kertaa tänä vuonna, oli ihanan keväistä. Mulla oli kamerakin mukana, mutta olin laiska enkä jaksanu siirtää kuvia koneelle pokkarikamerasta.
Lauantaina olin mummulassa, ja sain mummulta pääsiäisen ainoon suklaamunan hihi.
Mitä nyt tähän päivään tulee niin ei mitään kummallista, oon koittanut lukea ruotsikokeisiin, mutta heikolla menestyksellä, koska mulla on ollut inspiraatio tulva tänään.


(hihi spoilausta seuraavasta kuvasarjasta)

Eli tätä postausta edeltävä postaus oli ensimmäinen osa/kuvasarja miten sen nyt haluaa sanoa, projekti tunnetilasta. Eli nimestäkin voi päätellä että haluan kuvata kuville jotakin tunnetilaa. Tunnetilaa "ilmestyy" silloin kun oon saanut kuvattua jonkun tunnetilan sarjan valmiiksi (suomeksi uusi kuvasarja tulee silloin kun mulla on ollut inspiraatiota) Katsotaan kuinka kauan jaksan tätä toteuttaa. Miltä tällainen idea teistä kuulostaa ?

Huomenna tämä tyttö suuntaa kulkunsa Helsinkiin Tavastialle koska on LM.C. Varsinaisesti mulla ei ole mitään järjetöntä hypetystä päällä, mutta jotenkin odotuttaa. Juttua keikasta sitten tiistaina tai keskiviikkona.


Tähän hämyisen kuvan saattelemana, hyvää pääsiäisen jatkoa !

lauantai 3. huhtikuuta 2010

Tunnetila

Eli joo, kuvat otin torstaina ja nyt vasta sain ne laitettua tänne, kirjoitan huomenna pääsiäis kuulumiset !