torstai 15. huhtikuuta 2010

Hopeaa ja paljetteja, kiitos

Tänään mulla tuli tetissä tunnit täyteen jo 12:00. Lähdettiin käymään sit äitin kanssa Huittisissa, mutta en löytänyt sitä mistä puhuin eilen (ihkutusjuttu siis) Joten soitto Samille et tarviin kuskin Vammalaan. No sieltä sitten löytyi sitten sen mitä olin etsinyt:


Eli noi superihanat vähän överit hopeat kiiltolegginsit ! Oon ite ihan rakastunu näihin, mutta kaikki muut ei tykkää näistä, esim porukat jotka ottivat leggarit vastaan näin "ihan hirveet" "et taatusti mee ulos noissa" Nojaa mitä niiden kommenteista. Maksoivat 17,95 €
(sori shortsit)No tulipas loistava esittely kuva, anygays: paljettiliivi ! Tästä nyt ei nä mutta se roikkuu kivan paljon koska on L kokoinen. Täydellinen heräteostos vailla vertaa, ja vieläpä alerekistä hintaan 10 euroa.

Piti myös katsoo jotkut halppis kengät mutta en löytäny mitään kivoja mis olis ollu 39 kokoa.. Pitää joskus kinuta kyyti tai raha junaan että vois käydä Tampereella ostaa jotkut kengät.

Kaisan kanssa käytiin äsken kuvailemassa hieman ulkosalla:

Tosiaan, huomenna ei tarvitse herätä aamulla aikasin tai lähteä minnekkään aamusella, joten voisin kirjoittaa aamupäivällä tetistä.
Illalla alkaakin sitten viikonlopun pituinen IK leiri, joten siittä sitten juttua sunnuntaina.

5 kommenttia:

 1. Mikä toi ekan sini-ulkona kuvan ilme on ? XDDDD

  VastaaPoista
 2. järkyttävät legginssit

  VastaaPoista
 3. Noi legginsit on hienot, mutta ne taitaa olla sulle vähän löysät? :o

  VastaaPoista
 4. sini hanki paksummat jalat noi legginssit roikkuu :D

  VastaaPoista
 5. kio: Sori en löytäny siwasta 8<

  VastaaPoista