lauantai 10. huhtikuuta 2010

100 shot

Mäkin tein tän 100 faktaa homman


1. En aina tiedä mitä haluan tyyliltäni. Sen takia mun osa vaatteista on poikamaisia ja osa tyttömäisiä ja osa jotain ihan muuta.
2. Mun vaatekaapin värimaailma on muuttunut melko tummaksi ja valkeaksi syksystä alkaen.
3. Ja viime vuonna karsastin todella paljon tummia värejä sekä valkoista, koska koin sen olevan tylsää.
4. Koen löytäneeni värisilmän ainakin vaatteiden suhteen. Viime vuonna värisilmä oli mulle aivan tuntematon käsite.
5. Nykyään oon koulussa kauhee väripoliisi, ja mua häiritsee suunnattomasti jos jollain on esim babyvaaleanpunainen huppari ja hupparin alta vilkkuu kirkkaan punainen toppi.
6. En missään nimessä halua edustaa minkään tyylin stereotypiaa.
7. Mulla on silti emohiukset, koska en vaan osannut irrottaa mun emolirpakkeesta ja hiusten mustasta väristä.
8. Mä en osaa kävellä koroilla, vaikka omistankin yhdet korkokengät.
9. Johtuen siitä etten tykkää koroista, kuljen mieluummin tennareissa.
10. Ei ole montaakaan vuotta aikaa, kun vihasin kenkäkauppoihin menoa ja kenkien sovittelemista. Nyt jos raha tilanne antaisi periksi, kävisin ostamassa kengät tai paritkin, koska mun kenkä tilanne on todella huono.
11. Mua ärsyttää koska silloin tällöin oon turhan impulsiivinen eikä siitä seuraa melkein koskaan mitään hyvää; esimerkiksi leikkasin yks päivä kynnet lyhyiksi koska yksi lohkesi
12. Mulla on hyvä mielikuvitus, joka joskus on turhan vilkas luontoinen silloin tällöin.
13. Haluaisin osata kirjoittaa hyvin, että saisin mielikuvituksen tuotteeni ylös, koska mulla on oikeastikin hyviä ideoita. En vain saa aikaiseksi kirjoittaa.
14. En ymmärrä miksi farkkuleggarit on tosi suosittuja, tai ylipäätään leggarit. Silti varmaan aion ostaa ne avaruusleggarit.
15. Jo edellisestä faktasta voi huomata että oon aika ristiriitainen ihminen.
16. Faktasta tuli mieleen että vihaan fakta sanaa, koska luokanvalvojamme on viljellyt sitä aivan liikaa tunneilla.
17. Samaistun moniin biiseihin todella helposti. Mulla on joitain vakkaribiisejä mitä kuuntelen aina tietyn tunnetilan vallitessa.
18. Mun musiikkimaku on melko laaja, paitsi suora huuto karjunta hevi ja oikein paatunut räppi ei oikein mene

19. Mulla on tosi hyvä itsetunto vaikka en välttämättä ulospäin näytä siltä.
20. Suoraan sanottuna oon aika hiton itserakas ihminen jos satun sille päälle. En hauku muita mutta kehun itteeni, eikä edes hävetä.
21. Oon sitä mieltä että musta tulee vielä jotain, tiedän sen.
22. Haluan työskennellä joskus jollain kulttuuri alalla. Olis ihan sairaan mahtavaa olla joku muotoilija tai valokuvaaja.
23. Mua hirvittää syksyllä alkava lukio, tai paremminkin pitkä matikka ja fysiikan syventävät kurssit.
24. Luen melko paljon wikipediasta kaikkea, koska tykkään tietää asioita millä saatan joskus päästä pätemään.
25. Mua ärsyttää kun tajuan olleeni jossain asiassa aivan väärässä.
26. Mua ärsyttää myöskin se, että esim. mun jaksamista epäillään koska oon pienempi. Tää on myös kyllä hyvä puoli ei tarvitse aina tehdä kaikkein raskaimpia hommia.
27. Mun vaatekaappi pysyy tasan 2 päivää siistinä kun oon siivonnut sen, koska en ikinä jaksa viikata vaatteita kun ne tulee pyykistä.
28. Mulle tulee shoppailu morkkis yli helposti, jos mulla menee yli 50 euroo niin morkkis iskee varmasti viimeistään seuraavana päivänä.
29. Siksi mun kanssa on joskus ärsyttävä olla kaupoilla ku oon kaupassa ostanko tän, en osta ostan, en jne.
30. Silti mun mukaan tarttuu yleensä jotain ihme krääsää esimerkiksi kynsilakka, joku koru tai jotain muuta vastaavaa.
31. Oon maininnut tän aikaisemminkin mutta musta on tullu tän vuoden puolella kosmetiikkahörhö. Koko ajan huomaan mitä puuttuu, esim nyt tarvitsisin silmänympärys voiteen ja pari kasvonaamiotakaan ei olisi pahaksi.
32. Oon äskeisestä riippumatta laiska ostamaan meikkejä, nytkin on ripsiväri ihan lopussa ja tarvitsisin uusia luomivärejä kun osa on menny vanhaksi ja osa muuten vaan on lopussa.
33. Sama koskee hiuslakkaa, ja siksi käytän äitin jotain huonoja ja pahan hajuisia lakkoja.
34. Rakastan saunomista, en voisi kuvitella etten kävisi saunassa viikkoon, koska mulla sauna auttaa stressiin ja auttaa rentoutuun.
35. Käyn joka päivä suihkussakin osaksi sen takia että se poistaa multa stressiä ja auttaa unohtamaan hetkeksi kaiken kouluun liittyvät velvoitteet
36. Mä teen iltaisin aina lihaskuntoliikkeitä, ja koitan muistaa aina venytellä vaikken siitä niin erityisen paljon pidäkkään.
37. Oon katkera että unohdin venytellä yks ilta ja mun toinen käsi on nyt jumissa enkä voi tehdä punnerruksia.
38. Rakastan selkiä ja tykkäänkin omasta selästäkin.
39. Haluaisin tietää mitä kaikkea musta luullaan ja mitä kaikkee musta puhutaan. Tämäkin vain siksi että pääsisin nauramaan kuinka väärässä ihmiset voivat olla.
40. Esim. musta on luultu että mulla on syömishäiriö.
41. Mikä on mulle melkein mahdoton kehittyä koska syön koko ajan ku oon koneella, pälkään oksentamista ja oon tosi laiska liikkumaan koneen vierestä mihinkään.
42. Edellisestäkin huolimatta olen lievästi alipainoinen, mikä ei ole hauskaa koska terkkari vaanii mua koulussa et pyytää käymään sen luona, mut enpä oo mennyt.

43. Mulla on vieläkin harjotuskorvikset koska mulla on toisen korviksen kanssa koko ajan ongelmaa.
44. En omista yhtäkään sopivan kokoista hametta, joka joskus harmittaa vaikka en mikään suuri hameiden ystävä olekaan.
45. Tykkään parikokoa liian isoista t-paidoista koska musta teeppareitten kuuluu olla löysiä
46. Kesällä mun pitää pitää nenän päällä laastaria ettei se pala.
47. Muutama vuosi taakse päin paloin pahasti selästä ja käsistä kun niihin tuli rakkoja. Jouduin käymään lääkärissäkin niiden takia.
48. Mulla oli viime vuonna käsissä yhteensä yli 50 syylää, ja nyt mulla ei ole ainuttakaan.
49. Haluaisin uusia hajuvesiä vaikka vanhoja on vaikka kuinka paljon jäljellä, eikä äiti tästä syystä suostu ostamaan mulle lisää, ja itse oon liian nuuka ostamaan niitä.
50. Mulla on melko vahvat lasit 3,7 + ja toinen on vähän päälle 4 + ja mun pitäis pitää niitä koko ajan mutta käytän niitä vaan koulussa.
51. Mä en syö vihanneksia enkä hedelmiä. Tähän ei lasketa perunaa ja banaania mille tosin olen hitusen varmaan allerginen kun suuta alkaa kirveleen kun syön sitä.
52. Mun maha on tähystetty kaks kertaa joina molempina kerroilla mut on nukutettu. (jos joku haluaa nyt välttämättä tarkempaa infoo asiasta voi kattoo wikipediast gastroskopia)
53. Mä oon aamuihminen ja mua ärsyttää suuresti jos nukun viikonloppuisin yli puolen kymmenen koska sitten tuntuu että suurikin osa päivästä on mennyt hukkaan.
54. Haluaisin käyttää rannekoruja, mutta en omista sellaisia enkä ikinä löydä oikein mun tyylisiä.
55. Haluaisin käyttää muitakin koruja enemmän mutta aina sitten unohdan.
56. Kävin muistaakseni nelosluokalla psykologilla paniikkihäiriön vuoksi, koska ne alkoivat haitata nukkumaan menoa, koska ne tulevat aina illalla. Onneksi nykyään pystyn melko hyvin hallitsemaan niitä.
57. Saan joskus hallitsemattomia naurukohtauksia ihan tyhjästä, kerrankin koulussa sain ja sitten lysähdin lattialle ku en meinannut saada henkeä, huvittavaa eikö?
58. Osaan melko paljon laulujen sanoja ulkoa, parhaiten hallinnassa ovat PMMP:n ja Antti Tuiskun biisien sanoitukset.
59. Oon isoskoulutuksessa vaikken usko jumalaan, tai yhtään mihinkään uskonnolliseen juttuun ja raamattu on suuri satu kirja mun mielestä (ihmiset älkää ottako tätä sitten itseenne)
60. Tykkään siitä jos ihmiset katsovat mua jossain kadulla koska en haluis olla mikään harmaa hissukka mitä mahtuu kolmetoista tusinaan
61. Haluaisin enemmän poikia kavereiks koska pojat on rehellisempiä ja aidoimpia kavereita kuin kavereina olevat tytöt


62. En tuomitse muitten ihmisiä jotka puhuvat paskaa selän takana, enkä niitä jotka on kaksnaamasia koska itsekin teen/olen noita ainakin jossain määrin.
63. Mulla on kai jonkinlainen hiilihapporiippuvuus koska mulle tulee hassu olo jos en oo juonu limppaa pariin päivään.
64. Haluaisin käydä enemmän kaikilla keikoilla koska nyt käyn tyylin keikalle kerran puolessa vuodessa.
65. Aina kun oon koneella mulla on sivistyssanakirja vieressä koska tykkään sivistyssanoista ja tykkään siitä että voin puhua jonkun ihan pussiin niillä.
66. Kavereiden kesken mä kiroilen aivan liikaa, mutta en ole ikinä kiroillut porukoiden kuullen.
67. Oon tosi kiltti porukoille, pidän kiinni kotiin tulo ajoista sikäli yleensäkään mihinkään meen. Tämäkin sen takia että porukat kustantaa mulle aina matkat ja ruuat kun lähden esimerkiksi kaupoille Tampereelle kavereitten kanssa.
68. Mun pitäis ostaa uusi kampa, koska onnistun aina hukkaamaan kamman. Oon hukannu nyt puolen vuoden sisällä kolme kampaa.
69. Mä tykkään melko paljon niiteistä, vaikka en käytäkkään niitä, ne on mukavia yksityiskohtia.
70. Ristiriitaisuuden tunteen vahventamiseksi sanon tähän perään että tykkään myös ruseteista, mutta en käytä niitä kauheasti koska ne on liikaa tyttömäisyyttä tihkuvaa matskuu.
71. Mun lonkkien siteet on varmaan liian löysät koska niitä särkee melko usein ja saan jalkapohjat yhteen ja polvet maahan ja siit makaan jalkojen päälle ilman minkään asteista venyttelyä.
72. Mun huoneessa on vaan kaktuksia kasveina koska muut kasvit kuolisivat kuivuuteen, sillä oon meinannut tappaa mun kaktuksetkin kuivuuteen.
73. Mulla on aina eripari sukat. Tämä ei tosin johdu siitä etten löytäisi saman parin sukkia vaan siitä että viime vuonna tuli tavaksi laittaa eripari sukat.
74. Mulla kuluu iltaisin käsien rasvaamiseen vähintään viisi minuuttia.
75. Mua toisaalta harmittaa ettei musta tullut kilpauimaria vaikka siihen mulle lapsena oltas annettu mahdollisuus. Enää en käy uimassakaan uimahallis.
76. Mä en oo koskaan juonut alkoholia enkä maistanut tupakkaa, enkä tunne menettäneeni siinä yhtään mitään.

77. Harrastin ala-asteella puolvuotta lentopalloo mutta mun oli lopetettava ku pää ei kestäny turnauksista syntyvää stressiä.
78. Oon vieläkin tapaturma-altis, ja lapsena vielä enemmän jonka johdosta mulla on hiekkaa kämmenessä
79. En oo nähnyt titanic-elokuvaa, enkä sen puoleen paljon muitakaan.
80. En mielelläni lähde mun mopolla huristelemaan Vammalan tai Huittisten keskustaan koska se tuppaa sammuilemaan helposti.
81. Mulla on noin kerran kuussa semmonen tositosi huono päivä suoraan sanottuna ihan paskapäivä jolloin ei huvita mikään tekisi mieli vain jäädä nukkumaan.
82. Mulla ei oo ollu koskaan korvatulehdusta, vaikka kerran lääkäri totesi että mulla on mut sin kontrollis oli toinen lääkäri ja se sano et se ei ees nää mun korvaan ku siel on vaikkua
83. Vaikka kalastan kesäisin suhteellisen paljon, en osaa laittaa matoa koukkuun
84. Egypti ja faaraot vainoo mua jotenki pelottavasti. Kaikki alkoi siittä että kirjotin mun ruotsin kirjan kanteen faarao. Sen jälkeen joka paikas on ollu esimerkkinä joku faarao ja pyramidit. Kavereita on käyny Egyptissä. Telkusta tulee egypti manoksia…
85. Mä oon arka ja pelkään montaa asiaa, esimerkiksi pimeässä olevia asioita ja peilejä yöllä, mikä sinällään on ikävä juttu koska meillä on melko paljon peilejä.
86. Mä ymmärrän muitten ihmisten tilanteita hyvin, mutta en osaa ilmaista sitä.
87. Toisaalta joskus jos jotkut jankuttaa samasta asiasta viikon, niin munkin ymmärrys on koetuksella.
88. Mä en kato telkkaria kamalasti, arkisinkin katton vaan salkkarit.
89. Mun kirjahyllyssä on lähes 200 mangaa enkä enää juurikaan lue niitä, koska mun rahallinen tilanne ei veny enää niiden ostamiseen.
90. Mä oon nähnyt Jos rakastat leffan kaks kertaa, ja haluan ehdottomasti ostaa sen DVD:n kun se joskus ilmestyy
91. Mä en tiedä, onko mulla huono huumorintaju, vai mikä kun nauran iha idiooteille vitseille esim. auto ajoi joen yli – Joe kuoli
92. Kesäisin en tykkää käyttää kenkiä, vaan kuljen paljain jaloin, loppu kesästä pystyn juokseen soralla paljain jaloin ja pyöräilemään.
93. Oon ihan pohjattoman iloinen siitä, että multa loppu ruotsi ja biologia tältä vuodelta.


94. the GazettE on mun henkireikä vaikeina päivinä, lähetän Rukille sähköpostia et se on mulle tosi tärkee ja että se tukee mua. Tässä vaiheessa voitte sanoa mua oudoksi.
95. Ku oon koneella, oon noin puolet siitä ajasta bloggerissa ja noin puolet ajasta galleriassa.
96. Mun synttärit on 11.5 ja niihin on nyt tasan kuukausi
97. Mä en tiedä mistä se johtuu, mutta mulle tulee ihan hirveesti yhdyssanavirheitä, ties kuinka montakin tässäkin on.
98. Mä en tykkää mun varpaista ku ne on mun mielestä pitkät ja ison varpaan ja niiden muitten varpaitten väli on iso.
99. Mä odotan ens viikon tettiä innolla, vaikka joudunkin heräämään viiden aikaan aamulla.
100. Viimeinen fakta olkoon se että mä en oo koskaan miettinyt vakavissani blogin kirjoittamista.

Nyt musta tuntuu että kukaan ei jaksa lukea näitä, eli propsit niille jotka jaksaa nää kaikki lukea, kaikkine kirjoitusvirheineen.
Merkintää tähditti ei-niin-onnistuneet/kauniit kuvat

5 kommenttia:

 1. Oon niiiin samaa mieltä vitosesta ! Kamalan näköstä tommoset ns. värivirheet

  VastaaPoista
 2. tässä on ihan liian monta niitä jotka sopii muhun ja liian monta niitä jotka on tyylii samoja mun faktojen kans :'''D

  VastaaPoista
 3. Sonja: nä mä väri virheet ovat hirveitä 8<

  Kaisa: olemme olleet kavereita liian kauan 8<

  VastaaPoista
 4. Jaksoin lukea kokonaan :D Samaistun noihi joihinki kohtiin :D

  VastaaPoista