torstai 8. huhtikuuta 2010

Kevään ensimmäinen perhonen

Ihan ensimmäiseksi: uusia lukijoita, kiitos paljon !

Unohdin eilen mainita että kävin tiistaina Kaisan kanssa kirjastossa ja lainasin sieltä pari kirjaa; suudelma taivaassa ja jos vielä jään. Nimiensä ja takakannen perusteella vaikuttavat ainakin mukavilta kirjoilta. Ja ensiviikolla on aikaa lukeakin kun on tet-viikko. Se on kyllä eriasia että jaksaako lukea.

Tänään mulla on ollut tosi huono päivä , enkä oikeastaan tiedä miksi. Voi olla että koulustressi painaa päälle, ja pahemman kerran. Asiaa ei yhtään auttanut se, että keltsi oli ällöttävä koulussa ja äikän koe meni ei-niin-hyvin. Hyvääkin tässä päivässä oli: ysiluokalla ei ole enää ruotsia jippiajei.



Panta - Seppälä
Paita - Seppälä
Kaulakoru - H&M
Housut: H&M

Asu oli tänään musta, ja muutenkin tylsä mutta tähän on kyllä aivan looginen selitys. Kiinnostaisiko teitä ajatella pukeutumista jos jo herätessäsi mahaa särkisi hirveesti ja päässä soisi Paula Koivuniemen aikuinen nainen ? Inspiraatio tuskin olisi huipussaan. Molemmat "vaivat" sain onneksi pois ennen koululle lähtöä.

Tänään otin pari muuta kuvaa mitkä haluan jakaa kanssanne:


Nää kylläkin kuuluu sarjaan "otampa kuvia ilman mitään ideaa" mutta kuitenkin.

Näin tänään muuten kevään ensimmäisen perhosen, nyt se kevät tulee, ihan oikeasti.

Ja niin, nyt 30 lukijan kunniaksi oon luvannut tehdä jotain spesiaalia. Itse olen aatellut videopostausta. Nyt kun teistä lukijoista on kyse, onko se ihan ok että teen videopostauksen vai haluatteko kenties jotain ? Voin kyllä toteuttaa useampiakin ideoita jos vain niitä tulee.

Aa pitäs taas mennä lukemaan kokeeseen. Huomenna olisi yhteiskuntaopin koe, jonka koe alueen oon lukenut vasta kerran läpi, enkä oikein tahdo ymmärtää siitä mitään, heeh. Ehkä menen tästä, kirjoittelemisiin !

2 kommenttia:

  1. awww rupesin itkee ku näin sun koiran kuvan ;____; johtuu yhest jutust D:::

    VastaaPoista
  2. Miten on mahdollista et voin lukee et "Unohdin harmikseni mainita että kävin tiistaina Kaisan kanssa kirjastossa...."

    VastaaPoista