maanantai 19. huhtikuuta 2010

Tuli keskisormea näyttäen ruma ankanpoikanen

Chisu - Sama nainenOokei nyt oon vähän laiskotellut ja ollut leirillä ja senkin jälkeen laiskooti. Mutta siis:

Tetistä sen verran että nypin 3 päivää erillaisia kumimönttejä ja 4. päivänä kasasin "kouria" mihin napsautettiin metalli nipsu kiinni ja ruuvvattiin 3 ruuvilla semmone muoviklisu siihen kiinni.

Perjantaina lähdettiin sitten IK-leirille. Aluks vähän kauhistutti että kenen kanssa me mennään Kaisan kans samaan huoneeseen, mutta onneks sitten saatiin ihan mukava seura. Leirillä harjoteltiin mm. hartauksien sekä iltaohjelmien pitämistä, ja nyt osataan nostaa/laskea lippu kovassa tuulessa ja räntäsateessa. Tällä kertaa saatiin jo porukkaan jonkinlainen yhteis henkikin jes.
Hauskaa oli ja kaiken näköistä insideläppää tuli. Paras oli ehkä se ku viimisenä ehtoona puhuttii huoneessa kaikkia kummitusjuttuja ja muita kauhujuttuja ja sitten yks yövahdeista tuli avaa oven "SHH" ite hyppäsin varmaan kaksmetrii ilmaa ja kiljasin, ja loppuen lopuks koko huone alko nauramaan.
Nyt pari kolme kuvaa mitkä tuli räpsästyä leirillä.
Tänään saatiin koulussa kahdet kokeet, äikän koko kieliopin koe josta sain 8+ ja olin ihan sairaan yllättynyt kun odotin 6-7. Sitten saatiin maantiedon kokeet mistä sain 9, olin kyl niin huojentunut, onpahan sitte varma ysi päättärissä.


Panta - Seppälä
Toppi - JC
Neuleliivi - H&M
Legginssit- Seppälä

Tänään mulla on kokoajan ollut semmone fiilis et tästä viikosta tulee pitkä, vaikka on uus jakso mikä on vielä helppokin. Tosin se tunne voi johtua siittä että mulla on sekä univelkaa että flunssa (thänks lipunnosto/lasku harkat räntäsateesa) Mutta toivottavasti en pahemmin tuu kipeäksi.
Ps. Seuraavasta tunnetila kuvasarjasta puuttuu enään yksi kuva niin että ehkä saan senkin sitten joskus tulemaan.

3 kommenttia:

 1. Noh, tapettiinko sut koulussa noiden leggarien takia ? XD

  VastaaPoista
 2. hei tollo hyi toi kuva on kauhee olisit leikannu :''''D

  VastaaPoista
 3. Sonja: Ihme ei kyllä 8'D

  Kaisa: älä valita XD

  VastaaPoista