maanantai 16. elokuuta 2010

Totuus alkaa valjeta

Eli totuus siitä mitä lukio opiskelu todellisuudessa on. Tänään mun piti mennä kattoon Kaisan kanssa Sisko tahtoisin jäädä, mutta en sitten mennytkään kun huomiselle tulikin kauhea lössi läksyä, joista on osa vieläkin tekemättä. Onneksi ne on vaan luku läksyjä, ja kyllä teen ne kunhan saan tän kirjoitettua.
Aloin jo katselemaan että missäköhän vaiheessa mun lukujärjestys kevenee. Ei ainakaan ens jaksossa, nyt mulla on 36 viikkotuntia ja mutta 39... Eli mut tavoittaa todennäköisemmin silloin koululta kuin kotoa.
Noniin lopetan tän kriiseilyn.Housut - Lindex (Kaisa oliko?), Tunika - Ginatricot, Panta - Lindex, Kaulakoru - Glitter, Käsikorut - Glitter & Nomination

Eilen koin surun hetkiä, kun jouduin heittämään mun kaks melko vanhaa kaktusta pois, koska olin onnistunut kastelemaan niitä liikaa (köh, ne oli mädäntynyt iy). Ihmettelin sitä melko paljon, koska yleensä tapan kasvit kuivuuteen. Nyt on pakko hommata lisää kaktuksia niiden tilalle.

Loppuun vielä 3 aika btw juttua:
Joku oli kysyi vähän selvennystä arvonnan päättymis aikaan, niin se on kello 12 yöllä.
Kävelin tänään kotiin kaupan ohi ja siin sit istu joku porukka. Kun kuljin ohi ni kuulin "mä tunnen ton, se on sini" sit se kysykin multa "ooks sää sini?" ok vastasin siihen että olen. Fiilis oli vähän semmonen mitä ihmettä, mutta siit tuli jotenkin hyvä fiilis. En siis tuntenut niitä, tai ainakaan tunnistanut, koska mulla on säälittävän huono kasvomuisti.

Oho olipas ei-niin.asiarikas -merkintä, ensi kerralla sitten !

...Miten Ruca osaakin olla noin innostuneen näköinen kuvissa?

5 kommenttia:

 1. Hei Sini oikeesti sie tapatat mun lukio-innostuksen näillä postauksilla XDDD

  VastaaPoista
 2. Eiks Ruca näytä tolta aina.. :D

  VastaaPoista
 3. Mä en kyllä tajua miten sulla on niin kauheesti läksyä ku ei mulla tänään ollu, ottaen huomioon senki et sulla on myös ne matikan läksyt, mutta no.

  Ja Lindex oli. Ja hajoon aina välillä sun yhdys____sanoille mut ei se mitää oot kiva silti.

  VastaaPoista
 4. Sonja: No anteeks XD

  Satu: Ruca mulkoilee mulle 8<

  Kaisa: No olin ajatellu että tappelen matikanläksyjen kanssa yhtäkauan ku eilenkin, mutta en sitte. Mut mä oon kato kotonakin vast vähän ennen neljää.
  Ps. On niitä yhdyssanavirheitä enemmänki ollu 8D

  VastaaPoista
 5. jes en oo ainoo jol on lukiokriisi :DDD

  VastaaPoista