keskiviikko 11. elokuuta 2010

Tästä se lähtee..

Joo eli, tänään oli sitte eka päivä lukiolaisena, ja nyt jo hirvittää. Saatiin pahin mahdollinen "luokanohjaaja" kuin voi olla, eikä ekassa jaksossakaan ole kehumista. Meitä lohduteltiin että ei kukaan ole lukioon ikinä kuollut, joten ehkäpä selviän. Meillä oli aamun kolme ensimmäistä tuntia enemmän sellaista infoa, ja loppupäivä mentiin jo lukujärjestyksen mukaan paitsi tänään ei ollut kahta viimeistä tuntia. "Hyvä" puoli on se eettä tulee katsottua mitä laittaa päälle, joten saa tännekkin sitten asukuvia laitettua, koska kesällä ei viittiny ottaa niitä pelkkiä shortsi + toppi asukuvia:

Toppi - MicMac, Shortsit - H&M, Legginsit - Ginatricot, Huivi - Kappahl, Korut - Ginatricot, Lindex, Glitter, JC & Nomination.

Lukujärjestykseni hivelee silmiä.. not. Mutta jos tästä positiivisen jutun vääntää ni enää paljon tätä pahemmaks ei voi mennä. Mulla alkaa siis joka päivä 8:30 (ok monistees luki kyl 8:27) ja mun päivät loppuu muistaakseni 15:20 kaikkina muina päivinä paitsi keskiviikkona jona kuppaan koulussa 16:05 asti. Mahdollisesti saatan olla vähän kuollut, joten jos ei tule paljoakaan blogiin merkintöjä niin tässä on syy.

Koulun jälkeen iskä tuli hakeen ja käytiin Vammalassa hakemassa mulle matkahuollosta bussikortti, että pääsen bussilla koululle. Muuten ilta on kulunut näiden parissa:

Eli askartelin vihkoihin laput, etten ottaisi väärää vihkoa mukaan. Tän lisäksi oon vedellyt näihin marginaaleja (raivostuttavinta puuhaa ikinä) ja vielä olis pari vihkoo jäljellä, mutta taidan jättää viivojen tekemisen hetkeksi ja suunnata kauppaan ostamaan jotain hyvää huomiseks kouluun. Kauppareissun jälkeen toiveissa olisi yksi L-koodi jakso. Illalla voisin vielä uppoutua fysiikan muistiinpanoihin (hyi hirvee sana) ja piirrellä loppuihin vihkoihin muutamat marginaalit.

Kuinka monella teistä alkoi tänään koulu?

12 kommenttia:

 1. Ei kiesus toi sun lukkari XDDDDDDDD toivon mukaan et kuole !!

  VastaaPoista
 2. MITÄ:o kuinka teidän koulu kestää 3-4?:O herranjumala! ittel on korkeitaa 8-14.45, eikoskaan neljään asti:OO

  VastaaPoista
 3. hei ainii. sä oot tilannu vissii aika paljo cdon.com:ista, mihin ne tilaukset tulee? tilasin laskulla kuulokkeet. tuleeks ne kotio vai?:D

  VastaaPoista
 4. Sonja: Sitä määkin toivon

  iita: kyllähän toi neljän päivä on aika tyrmäävä..
  cdonilta tulee joko kotiin tai postiin riippuen tietty tilauksen koosta. mun skullcandyt tuli ainakin ihan postilaatikkoon, jos nyt oikein muistan

  VastaaPoista
 5. hui kamala mikä lukkari. mul amikses vaihtuu melkee joka viikko : D

  toivottavasti et kuole

  VastaaPoista
 6. no onneks sul ei ala kaheksalta joka päivä :) mulla sattuu olee melkeen joka päivä kouluu aina 8-16... ihanaa. toivottavasti saan tänä vuonna vähän erilaisen lukkarin.
  tosi kiva toi sun asu muuten! :)

  Luna

  VastaaPoista
 7. HEI mul on kolme neljän päivää ja kaks kaheksan tunnin et revi sitte siitä :----D <3

  VastaaPoista
 8. ?!?! mistä lähtien lukioissa on ollut kaksoistunteja :D:D mulla ei ollu ykkösvuoden aikana kertaakaan eikä ole tänäkään vuonna. tosin me saadaan suunnitella lukkarit itse, samoin saadaan valita kurssit sun muut itse. toi lukkari näyttää siltä että ette saa suunnitella niitä itse?

  VastaaPoista
 9. Jenna: toivon mukaan en 8'D

  Luna: hui mitä päiviä. Kiitti !

  JAN: ihanaa <33

  jennyii: Joo, meille vaa lykätään lukkarit naaman eteen ja se on siinä. Ehkä tähänkin tottuu joskus.

  VastaaPoista
 10. Oi sun lukkari näyttää aika pahalta esim mun omaa verrattuna o; kui ne ny noin paljo tohon yhteen jaksoon on tunkenu? :--D

  Toivotaan ettet kuole haha ^o^

  VastaaPoista
 11. Ooi musta toi sun asu on toosi söpö :3

  VastaaPoista
 12. -rockaholic: Itte oon jo tottunu tohon lukariin, tai se ei näytä enään ihan niin murhaavalta kuin silloin ku näin sen ekan kerran 8'D

  Conni: Kiitos ^.^

  VastaaPoista