sunnuntai 1. elokuuta 2010

Hui kamala..

.. on jo elokuu! Just oli kesäkuu ja nyt jo elokuu. Että se aika kuluukin nopeesti kun on paljon tekemistä.. not Tuntuu ettei taaskaan ehtinyt mitään, mutta toisaalta odotan koulun alkua.


Tänään mun piti näyttää minkälaiseks tuunasin mun vaatekaapin oven, mutta unohdin sitten ottaa kuvan great.. Sain muuten eilen Kaisalta Mötleyn julisteen ! kiinnosti


Sain muuten äitin kyttään mun syömisten perään tänään, syön kuullemma niin epäsäännöllisesti, ettei ihme että maha on kipee ja närästää. Tää tarkottaa sitä että äippä sitten tuputtaa mulle varmaankin aamu -ja iltapalan.
Oon muuten piirtänyt parina päivänä aika paljon, oon ihan intona kun on hyvä fiilis piirtää ja saa valmistakin. Piirtämisen lisäksi oon tappanu aikaa ylläripylläri koneella sekä lukemalla pemujen kirjaa. Tänään valokuvailin tän postauksen kuvatkin.


Tilattiin eilen vaihteeksi Cdonilta, ja tilaus toivottavasti tulee tossa ens viikolla. Tän lisäksi ens viikolla otetaan porukoitten kanssa suunnaksi Tampere, katsotaan kirjat + muut koulusysteemit kuntoon, ja käydään Ikeassa. Tän lisäks mun pitäs kai käydä vaikka H&M:llä, tarttisin jotain syysvaatteita kaappiin.
Kiitti vielä viime merkintään tulleista kommenteista kuvien suhteen, nyt voin lisäillä kuvia hyvällä omallatunnolla :)

4 kommenttia:

 1. syöt epäsäännöllisest, epäterveellisest ja liian vähä siit se johtuu :D

  VastaaPoista
 2. Kuka hoitaa Rucaa?
  Onks sulla jo jotain kirjoja hankittuna?

  VastaaPoista
 3. JAN: syön ihan normaalisti 8'D ainakin melkein

  Satu: Ei me kauheen kauaa siä treellä hempata, ja Ruca on jo iso poika, ei se tarvitte aina hoivaamista :)

  miia: kiitti (:

  VastaaPoista