perjantai 6. elokuuta 2010

Materialismionnellisuutta

CDON:in paketit ilahduttivat mua kahtena päivänä peräkkäin:

Finally, Ipod! Olin jo ikuisuuden kuolannut tätä mutta nyt sitten vasta maltoin tilata. On tämä nyt hieno, vaikken käyttöä aivan hallitsekkaan. Enköhän mäkin opin vaik välillä oonkin ihan tohelo elektroniikan kanssa. Tämä saapuipi mun luokse eilen.


Tänää postilootassa odottivat L-koodin kaksi ekaa tuottaria! Oli niin syntisenhalvalla että oli pakko tilata 14.95 € kpl jos nyt oikein muistan. Tuli tänään katteltua kerta istumalta 3 jaksoa putkee ja nyt tekis mieli kattella lisää mutta ehkä huomenna sitten.


Rispektiä Kaisalta joltai sain näit tuliaisiks. Näihin jäi ikävän puoleisesti koukkaan ja nyt tekis mieli lisää.

Viime postauksen kuva-arvoituksen ratkaisu on se että se musta töhnä on tullut mun vyöstä, jota pidin. Todettiin Kaisan kanssa et se on varmaan jääny sen seurauksena ku joudun käyttään lonkkiin kylmägeeliä.

Huomenna voisin koittaa taas pläjäyttää tänne kuvia, sikäli selviän tukalasta kuumuudesta & en näyttäisi niin paljoa pummilta kuin tänään. Kaiken huipuksi lupauduinkin laittamaan ruokaakin great..

4 kommenttia:

 1. Minkä kokoinen iPod kyseessä? :) Mulla on myös tuo uusin, tosin pinkkinä ja oma on varustettu 16GB muistilla. Mutta hei, kyllä sä nopsaa ton käytön opit. :D Ehkä maailman yksinkertaisin elektroniikkalaite.

  VastaaPoista
 2. Mitä ihmettä tilasitko harmaan ipodin? :D Miks oon aina kuvitellu et tilasit pinkin wtf...

  VastaaPoista
 3. iPod on tosi helppo, joten etköhän sä opit sen käytön varmaan tosi nopeesti!

  VastaaPoista
 4. jennyii: oma iPodini on 8GB koska koin sen riittävän mulle hyvin 8'D joo ja kyllä sitä nyt jo käyttelen vähän näppärämmin.

  JAN: Fail XD pinkki+sini=</3 sitä paitsi tää mätsää lähes mun kuulokkeisiin 8'D

  Veronika: Onhan se ku hetken räplää, mutta melkein joka räpläyskerralla löydän jonkun uuden jutun 8'D

  VastaaPoista