keskiviikko 4. elokuuta 2010

Pikainen käynti Tampereella

Tosiaankin pikainen kiitos iskän jolla oli huonopäivä. Eli en sitten päässyt Ikeaan ja oon katkera siittä sille, käytiin vaan ostaan kirjat. Sitten suunnattiin Pirkkalan Citymarkettiin kun porukat ei tykkää Nokian sittarista, tästäkin asiasta olen katkera. Yksi positiivinen asia tässäkin jutussa oli: pääsin käymään Veskassa.
Toi huivi jotenkin sulatti sydämeni vähän kummallisen liukuvärjäyksensä kanssa. Tämä vaikuttaa täydelliseltä huivilta syysilmaan jolloin tuuli tuivertaa ikävästi niskaan. Mukaan lähti 7.95 eurolla.
Neuletta lähdin siis etsimään, mutta tällaisen sitten löysin, ehkä maailman epäsinein vaate ikinä.Olettaisin että tää on kuitenkin mukava silloin ku alkaa viilenemään, vaikkeikaan tällä kovilla pakkasilla lämmitäkään. Hinta ei ollut paha, 9.95 € (köh laatu kuva)
Tällaista syhermää oon jo kattellut H&M nettikaupastakin. Mukava väriläikkä tummahkoihin asuihin 4.95 €
Nämä kaikki siis olivat H&M:stä. Näitten lisäksi ostin myös kympin laukun joka nyt odottelee hieman tuunaamista, joten sen esittelen sitten myöhemmin.


Ostin sittarista Mavalanin kynsiä ravitsevaa öljyä jonka pitäisi kiihdyttää kynsien kasvua. Kasvua en tavoittele, lähinnä parempi kuntoisia kynsiä. Hinta taisi olla 7-8 euron paikkeilla.Elämäni ensimmäinen huulipuna. Sävy ei ole oikein kuvassa, tämä on semmoinen vaalea koralli sävyn nimi olikin satin coral. Maksoi hieman alta yhdeksän euroa, muistaakseni.

Viimein sain ittelleni uuden ripsivärin ! En malttanut kokeilla mitään muuta ripsiväriä, sillä oon ollut tähän todella tyytyväinen. Äiti oli mukava ja maksoi tämän.
Rimmelin luomiväripaletin maksoin kuitenkin itse hintaa oli alle 9 euroa. Kotona testaillessani innostuin värien koostumuksesta, sillä oon tottunut Seppälän melko sekunda luomiväreihin.

Muutama juttu kuitenkin jäi ostamatta. Kuten arvonnan palkinnot. Arvonta on siis se spesiaali juttu mikä on tulossa, kunhan pääsen ostamaan palkinnot. Toisekseen unohdin ostaa luomivärisiveltimiä, uutta lämpösuoja mömmöä ja onhan se kunnon neulekkin hankkimatta. Noh, enköhän jossain vaiheessa pääse käymään seppälässä tsekkailemassa tarjontaa.

Loppuun kuva-arvoitus, arvaako kukaan mitä toi musta on ? (Kaisa ei saa vastata 8'D)

5 kommenttia:

 1. höh epistä mä en saa vastata 8(

  VastaaPoista
 2. hiusväriä tai sitten se on ihan jumalattoman kokoinen mustelma :D

  VastaaPoista
 3. Ootsä taas kaatunu johonki aitaan? :o

  VastaaPoista
 4. Onks toi maalia vai onks ruka on yrittän syödä sut :DDD

  VastaaPoista