sunnuntai 15. elokuuta 2010

Kesä 2010

Pariisin Kevät - Samoilla raiteilla


Tänään tulin leiriltä, tosin hieman aikaisemmin kuin muut, sillä huono-olo yllätti. Kehnon olon takia en saanu nukuttua yölläkään kuin kolme tuntia, ja olin kamalan väsynytkin, ja äiti haki mut jo yhdeksän jälkeen aamulla pois. Muuten leiri oli ihan jees, jme isoset oltiin vaan rekvisiittaa siellä. Se oli mukavaa kun me mentiin uimaan ja saunaan sen jälkeen kun muut oli mennyt nukkumaan. Eilen illalla meille oltii järkätty vähän mässyä kun tultiin saunasta, se oli kivaa jei.
Enää ei ole onneksi kovinkaan huono-olo, väsyttää vaikka nukuin parisen tuntia päivällä. Mutta mutta, ajattelin nyt vähän tiivistää kesä 2010 fiiliksiä:

Aloitetaanpa sillä, että kesä 2010 ei ollut todellakaan paras kesä. Kesäkuussa en tehnyt mitään olin vaan kotona. Jo ensimmäisen viikon jälkeen alko lomailu ottaa päähän koska mitää aktiviteettiä ei ollu. Heinäkuussa tuntui siltä ettei sitä ehtinyt tehdä paljoa mitään muuta kuin ravata paikasta toiseen. Miksei kaikki kesämenemiset vois jakautua tasaisesti molemmille kuukausille ?

Tokihan niitä laatuhetkiäkin löytyi. Itse näin paria eri paikkakunnalla asuvaa kaveria, olin leirillä isosena mikä loppuen lopuksi ei ollutkaan niin hohdokasta kuin olin luullut ihan jees silti. Vieitin päivän Tampereelle yksin shoppailessa, olisin valmis menemään toistamiseenkin yksin. Olin Samin luona Helsingissä paripäivää tutkailemassa cityelämää, olisin voinut tottua siihen.

Jotkut asiat päästin kesällä lipsumaan hieman liiankin kanssa. Söin jossain vaiheessa todella huonosti ja sain itte kärsiä siitä ihan kiitettävästi. Liikuin avain liian vähän esim pyörällä, joka on yleensä kesäisin ollut kovassa käytössä. Näin täällä asuvia kavereita laittoman vähän enkä ollut rannallakaan kovin usein.

Jos kesästä pitäisi sanoa kolme asiaa mitkä jäi kesästä 2010 mieleen niin ensimmäisenä tulee mieleen että nyt oli tosiaankin pitkä kuuma kesä, ehkä liiankin kuuma. Toisena asiana tulee mieleen se, että tänä kesänä oon onnistunut telomaan itteeni ennätys paljon, ja laastaria kului. Kolmantena juttuna mielen pulpahtaa se etten polttanut itseäni tänä kesänä pahasti.

Olihan tää kesä ihan jees, mutta ens kesästä on paras tulla parempi!

Oliko teidän mielestänne kesä 2010 paras kesä?

2 kommenttia:

  1. Ei ollu paras, mutta kyl mie siitä silti nautin ihan jees :--D Meitin vainoharhailu yö ♥

    VastaaPoista
  2. Kesä oli paskin ikinä :D
    Jossei puhuta niistä köh laatuhetkistä mitä vietettii ku katottii digimonia teillä XD

    VastaaPoista