tiistai 27. marraskuuta 2012

Uutta potkua

Iltoja kaikille!
Tänään loppui koeviikko, jonka kyllä kahlasin läpi puoliväkisin, jotenkin oli motivaatio täysin hukassa. Päästin sitten aikasemmin kotiin ja sitten mulle iski semmonen et "ei hitto, pakko tehä uus header blogiin." Ja tämmöstä sit tuli! En sano, että tämä olisi kuvankäsittelyn ilotulitusta, mutta on tässä potkua enemmän kuin edellisessä.
Tämä kummallinen mömmö on maustamatonta yogurttia ja persikkaa. Kyllä, persikkaa, se on käynyt vain tehosekoittimessa. En kykene syömään hedelmän palasia, jotenkin niissä on mua ällöttävä koostumus. No, eilen illalla tosiaan tuli mieleen, että voin tosiaan heittää hedelmät sekottimeen ja tehdä niistä tuollaista.. no litkua! Ihan jees kombo ja hyvä välipala, mutta ensi kerralla vähemmän yogurttia ja enemmän persikkaa. 

Vaikka koeviikko onkin nyt ohi, niin kiireet jatkuvat tällä viikolla! Huomenna lähden Kaisan kanssa salille, torstaina oon leipomassa koululla perjantaita varten ja perjantai päivä/ilta meneekin koululla, sillä on jälleen Yllätysten yö ja lukio järkkää muksujen tapahtuman silloin koululla. Meidän homma on tänä vuonna pyörittää kahvilaa illan ajan, joka on huomattavasti rennompaa puuhaa (oletan ainakin niin) kuin viime vuonna temppuradan valvonta.  

Loppuun vielä parit kuvat pitkästä aikaa meidän toisesta koiruudesta:

Palaillaan taas kun keretään!

maanantai 26. marraskuuta 2012

Housujuttua

Musta on joka aamu, yli kuukauden ajan, tuntunut siltä, että käytän mun vaatekaapista kaksia housuja. Kärsin oikeasti housupulasta. On mulla vaatekaapissa arviolta 6-7 housut, mutta käytän niistä vain paria kolmea. Vähän tylsää toisaalta, koska musta tuntuu et "mulla on kivoja paitoja, mutta mulla on aina samat housut tiettyjen paitojen kanssa." Pitäis kyllä auttamattomasti lähteä housukaupoille..
..ainut vaan, että housujen ostaminen on mulle aina yhtä tuskaa. Ensinnäkään, en meinaa löytää sopivan pituisia housuja sopivalla vyötäröllä, koska mun jalat on suhteessa pitkät ja kapeat, mutta vyötärö on kuitenkin ihan normaali mittanen. Eli housut eivät istu, kun vyötärö on sopivat ja kun housut ovat muuten passelit niin vyötärö on turhan pieni. Toinen kriteeri mun pillifarkuille on se, että niissä on oikeasti matala vyötärö. Korkeavyötäröiset housut/shortsit saavat mut näyttämään entistä lyhyemmältä.  

Okei peli ei ole menetetty! Cheap Monday:n farkut ovat mulle juurikin täydellisiä. Harmikseni omistaan vaan yhdet kyseisen merkin farkut, mutta kun joulun jälkeen lähden kaupoille, aion kyllä metsästää itselleni toisetkin tuon merkin farkut. Joskus kun tuuri käy, niin löydän Ginastakin sopivat housut! H&M ja Seppälästä mun on turha mennä etsimään oikeasti hyviä, istuvia farkkuja.      

Onko muilla ongelmia löytää niitä täydellisiä farkkuja? 

torstai 22. marraskuuta 2012

Joulu tulee!

Joulu on reilu kuukausi ja täytyy sanoo, että tuntuu että vuosi vuodelta joulusta tulee mulle jotenkin tärkeämpi juhlapyhä. Mulle joulu merkittee perheen kanssa yhdessä oloo ja sitä, että saa syödä hyvää ruokaa - paljon. Lahjat alkaa oleen vaan kiva bonus jouluun, mutta kyllä tänä vuonnakin löytyi pienehkö lista, siitä mitä haluaisin.

Haa, en olis varmaan vielä ihan vuosikaan sitten uskonut, että joskus mun joululahjatoiveet tulee liittymään liikuntaan!
Ihan ykköstoiveena olisi lahjakortti Stadiumille. Vaikka pyydän rahaakin erikseen, niin se ei ole sama asia kuin lahjakortti.
Sitten Nikki Sixx:n This Is Gonna Hurt -kirja. Englanniksi. Ehdottomasti. En huoli sellaista kirjaa kirjahyllyyn, jonka nimi on Nikki Sixxin maailma. 
Jumppapallo, tuo jumppaväline, jota pidin täysin huuhaa-juttuna vaikka kuinka pitkään. Nyt haluan sellaisen, sillä korviini on kantautunut, että sillä pystyy hyvin tekemään vatsalihaksia. 
Housen 4. tuotantokausi, tuskin tarvitsee edes selitellä, että miksi. 
Lisäksi petivaatteet ei olisi pahitteeksi, varsinkin kun pitää silmällä sitä että toivon mukaan asun omillani ensi syksynä. Ja tosiaan lisäraha ei ole pahaksi. Suklaata hauluan paljon, koska viime jouluna en "uskaltanut" syödä, koska mulla oli paha pähkinäallergiafobia (...kunnes nyt syksyllä tajusin etten ole allerginen ja suklaata mäyssään monena päivänä viikossa.)

Nyt meikä menee jatkamaan siivoilupuuhia, palaillaan!
 

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

My Weekend

PÄÄSIN ENGLANNIN KIRJOTUKSISTA LÄPI TYTTYDYY! 
Oikei joo, eli perjantai kuluikin siinä kirjotusten tuloshuumassa. Itseppä sain englannista A:n, historiasta C:n ja uskonnosta C:n. Itse olen tyytyväinen tuloksiin, sillä englannissa mun tavoite oli päästä läpi, ja historiassa ja uskonnossa tavoitteena oli juurikin C. Ja tosiaan, englanti oli nyt ainut pakollinen aine jonka kirjoitin, että reaalit oli nyt syksyllä ylimääräisenä. Keväällä olisi edessä äidinkieli, matikka (lyhyt), psykologia ja maantieto pakollisena reaalina.
Kärsikää huonoista kuvista, mua ei haittaa, sillä mulla on oikeasti ollu koko viikonlopun ihan loisto fiilis. Perjantai-iltana lähdin iskän mukaan kun se lähti käymään Huittisissa, ostelin jo ekat joululahjat ja itselleni kotidödöks tota tyttöjen Axea ja lisää Neutrogenan kuorintasysteemiä. En muuten voi kuin suositella Neutrogenan tuotteita! Tänään aloittelin jo lukemaan maantiedon ylppäreihin ja kävin parhaassa bodypumpissa hetkeen! Tai siis, mulla oli hyvä fiilis päällä koko ajan, tuli heitettyä kyykkyihinkin pari kiloa lisää ja hyvin meni, en edes hyytynyt kesken kaiken. Tosin, huomenna voi olla vähän eri fiilis, puhumattakaan ylihuomisesta. 

Nyt tämä tyttö suuntaa unten maille, palaillaan! 

torstai 15. marraskuuta 2012

Aika, minne katoat?

Hyvää torstaita kaikille!

Nyt alkaa ryhdistäytyminen tämän blogin kanssa. Hyvä alku tämäkin, että jaksoin tänään ottaa vähän kuvia kun kävin hyppytunneilla kotosalla. Oon muuten miettinyt ulkoasun vaihtamista, kaipaisiko blogi uutta potkua uudesta ulkoasusta?
Aloin tänään pohtimaan, että minne aika oikeastaan kuluu, tai siis tuntuu siltä että aikaa ei ole niin paljon kuin ennen. Tänäänkin tulin kotiin vasta viiden jälkeen, sillä olin koululla tekemässä kahden muun kanssa ihan jumalattoman kokosta maalausjuttua juhlasaliin. Eilisilta kului salilla. Muut illat kuluu kouluhommia ja töitä tehdessä tai sitten nukkuessa. Muutama lisätunti vuorokauteen ei olisi pahitteeksi. 

Huomenna tulee sitten ylppäreiden tulokset. Mitään huimia tuloksia ei ole näin syksyn osalta tulossa, sellaista A - C tasoa, koska olin yksinkertaisesti helvetin laiska lukemaan historian ja uskonnon miljoonaa kirjaa. Oikeastaan vain englanti jännittää, lähinnä se, että meneekö se läpi vai ei sillä 135 pisteenä. Toivon hurjasti, että sensorit ei laske mun pisteitä kamalasti ja että läpipääsyn raja olisi tipahtanut kuuntelun takia alhaisemmaksi. No, senkin näkee sitten huomenna. 

Mut heittäkää mielipidettä siitä tarvitsisiko blogi piristysruisketta uudesta ulkoasusta.  

maanantai 12. marraskuuta 2012

Elämä, ota mut kiinni

Mulla ei oikeestaan oo mitään sanottavaa. En ole viikon aikana tehnyt oikein mitään, suurimpiin saavutuksiin on lukeutunut salille raahautuminen. Tuntuu ettei mun elämässä nyt oikein tapahdu mitään. Onkohan tää jotain kaamosmasennusta tai jotain sinne päin?
Oikeestaan tän viikon verran mun joka päiväinen ilo on ollut glögi eikä se omatoiminen treenihetki. Vähän kyllä kalvaa kun salitreeni ja bodypump on tullut vedettyä niin puolvelttona, jostain syystä on ollut veto ihan pois niin kuin myös ruokahalukin. Onneksi tänään alkaa näyttään siltä, että elämä palaa myös mun kroppaan, ainut vaan että nyt väsyttää, sillä eilen tuli puhuttua puhelimessa turhan pitkälle yöhön.

Ok, nyt ryhdistäydyn tämän bloginkin kanssa (toivottavasti) ja koitan saada tännekkin jotain hyvää tavaraa, ettei pelkkää tämmöstä vähän väkisin kirjotettua settiä.

maanantai 5. marraskuuta 2012

Tästä se lähtee!

No niin, nyt oon saanut itteni psyykattua itteni siihen mielentilaan, että olen valmis lähtemään kahdesti viikossa  liikkumaan ryhmäliikuntatunneille ja yritän tässä piakkoin uskaltautua salillekin ensimmäisen kerran.
Tässäpä siis se, miltä kroppa näyttää näin alkumetreillä:
(älkää välittäkö oikean puolen lonkasta, se on luonnostaan tuollainen.. ja ei oo muute puntitkaan tasan :D)


Tästä siis lähdetään! Tavoitteenani on saada kroppaa vähän parempaan kuosiin, jos vaikka ensikesänä olisi oikeasti niitä rantakelejä! Ei sillä, ettenkö olisi tyytyväinen nykyisyyteen, mutta aina on varaa parantaa! Lisäksi tavoitteena on sen lihasmassan kerääminen, sillä muu massa ei muhun tartukkaan, ainakaan helposti, "kiitos" vain imeytymishäiriölle.

Tällä hetkellä painan 40 kiloa (oon siis 155 "pitkä") ja oon enemmän kuin tyytyväinen, sillä 10 kuukautta sitten painoin 5 kiloa vähemmän. Olisi mahtavaa saada muutama kilo lisää, mutta en ota siitä sen suurempaa stressiä. En pidä vaakaa sen suurempana mittarina, kunhan vähän seurailen, ettei paino pääse putoamaan. Parempina mittareina pidän mittanauhaa, peiliä ja sitä miltä musta tuntuu.

No sit se treeniosuus! Ryhmäliikuntatunneista juoksen bodypumpissa ja sh'bamissa, lisäksi ensisunnuntaina ajattelin mennä kokeilemaan balancea. Lisäksi ajattelin perehtyä myös salitreenin saloihin, voin sanoa, että opeteltavaa on paljon! Voin sanoa, että osaan käyttää vain ylätaljaa ja jalkaprässiä, mutta annan itselleni luvan kokeilla ja tunnustella näin ensimmäisellä kerralla, ennen kuin alan rakentaa minkäänlaista ohjelmaa itelleni, vaikka olenkin vähän sellaista jo rakennellut.

Olisko kiinnostusta lukee mun treenijuttuja, siis muutakin kuin kuukausittain tuleva tilannekatsausjuttu? Ja jos jollain on jotain neuvoja (varsinkin salitreenin osalta) niin kertokaa ihmeessä!    

torstai 1. marraskuuta 2012

1.11

Tämän viikon pukeutumista on yhdistänyt ehdoton mukavuus. Lie johtuuko se siitä, että mun reidet ovat olleet "hivenen" jumissa sunnuntain bodypump-tunnin jäljiltä vai sitten jostain muusta. Onneksi reidet ovat jota kuinkin kunnossa nyt, niin jaksan käkkiä tänään inventaariossa laskemassa säilykepurkkeja yms. Lisäksi jos huomenna irtoaa kyytiä/autoa, niin pääsisin taas bodypumppiin, kun edellisestä kerrasta oonkin jo jotakuinkin toipunu.  

Eilen/tänään olen tappanut hermojani kuviksen työn kanssa. Vihaan piirtää käsiä enemmän ku mitään muuta. En vain osaa.Otin valmiistakin työstä kuvan, mutta en laittanut sitä tänne ainakaan vielä, katson eka kuinka paljon runtua tulee kuviksen opettajalta - paljon, luultavasti. 

Nyt taidan tästä lähteä takaisin kouluun, palaillaan taas!