torstai 22. marraskuuta 2012

Joulu tulee!

Joulu on reilu kuukausi ja täytyy sanoo, että tuntuu että vuosi vuodelta joulusta tulee mulle jotenkin tärkeämpi juhlapyhä. Mulle joulu merkittee perheen kanssa yhdessä oloo ja sitä, että saa syödä hyvää ruokaa - paljon. Lahjat alkaa oleen vaan kiva bonus jouluun, mutta kyllä tänä vuonnakin löytyi pienehkö lista, siitä mitä haluaisin.

Haa, en olis varmaan vielä ihan vuosikaan sitten uskonut, että joskus mun joululahjatoiveet tulee liittymään liikuntaan!
Ihan ykköstoiveena olisi lahjakortti Stadiumille. Vaikka pyydän rahaakin erikseen, niin se ei ole sama asia kuin lahjakortti.
Sitten Nikki Sixx:n This Is Gonna Hurt -kirja. Englanniksi. Ehdottomasti. En huoli sellaista kirjaa kirjahyllyyn, jonka nimi on Nikki Sixxin maailma. 
Jumppapallo, tuo jumppaväline, jota pidin täysin huuhaa-juttuna vaikka kuinka pitkään. Nyt haluan sellaisen, sillä korviini on kantautunut, että sillä pystyy hyvin tekemään vatsalihaksia. 
Housen 4. tuotantokausi, tuskin tarvitsee edes selitellä, että miksi. 
Lisäksi petivaatteet ei olisi pahitteeksi, varsinkin kun pitää silmällä sitä että toivon mukaan asun omillani ensi syksynä. Ja tosiaan lisäraha ei ole pahaksi. Suklaata hauluan paljon, koska viime jouluna en "uskaltanut" syödä, koska mulla oli paha pähkinäallergiafobia (...kunnes nyt syksyllä tajusin etten ole allerginen ja suklaata mäyssään monena päivänä viikossa.)

Nyt meikä menee jatkamaan siivoilupuuhia, palaillaan!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti