torstai 15. marraskuuta 2012

Aika, minne katoat?

Hyvää torstaita kaikille!

Nyt alkaa ryhdistäytyminen tämän blogin kanssa. Hyvä alku tämäkin, että jaksoin tänään ottaa vähän kuvia kun kävin hyppytunneilla kotosalla. Oon muuten miettinyt ulkoasun vaihtamista, kaipaisiko blogi uutta potkua uudesta ulkoasusta?
Aloin tänään pohtimaan, että minne aika oikeastaan kuluu, tai siis tuntuu siltä että aikaa ei ole niin paljon kuin ennen. Tänäänkin tulin kotiin vasta viiden jälkeen, sillä olin koululla tekemässä kahden muun kanssa ihan jumalattoman kokosta maalausjuttua juhlasaliin. Eilisilta kului salilla. Muut illat kuluu kouluhommia ja töitä tehdessä tai sitten nukkuessa. Muutama lisätunti vuorokauteen ei olisi pahitteeksi. 

Huomenna tulee sitten ylppäreiden tulokset. Mitään huimia tuloksia ei ole näin syksyn osalta tulossa, sellaista A - C tasoa, koska olin yksinkertaisesti helvetin laiska lukemaan historian ja uskonnon miljoonaa kirjaa. Oikeastaan vain englanti jännittää, lähinnä se, että meneekö se läpi vai ei sillä 135 pisteenä. Toivon hurjasti, että sensorit ei laske mun pisteitä kamalasti ja että läpipääsyn raja olisi tipahtanut kuuntelun takia alhaisemmaksi. No, senkin näkee sitten huomenna. 

Mut heittäkää mielipidettä siitä tarvitsisiko blogi piristysruisketta uudesta ulkoasusta.  

4 kommenttia: