tiistai 27. marraskuuta 2012

Uutta potkua

Iltoja kaikille!
Tänään loppui koeviikko, jonka kyllä kahlasin läpi puoliväkisin, jotenkin oli motivaatio täysin hukassa. Päästin sitten aikasemmin kotiin ja sitten mulle iski semmonen et "ei hitto, pakko tehä uus header blogiin." Ja tämmöstä sit tuli! En sano, että tämä olisi kuvankäsittelyn ilotulitusta, mutta on tässä potkua enemmän kuin edellisessä.
Tämä kummallinen mömmö on maustamatonta yogurttia ja persikkaa. Kyllä, persikkaa, se on käynyt vain tehosekoittimessa. En kykene syömään hedelmän palasia, jotenkin niissä on mua ällöttävä koostumus. No, eilen illalla tosiaan tuli mieleen, että voin tosiaan heittää hedelmät sekottimeen ja tehdä niistä tuollaista.. no litkua! Ihan jees kombo ja hyvä välipala, mutta ensi kerralla vähemmän yogurttia ja enemmän persikkaa. 

Vaikka koeviikko onkin nyt ohi, niin kiireet jatkuvat tällä viikolla! Huomenna lähden Kaisan kanssa salille, torstaina oon leipomassa koululla perjantaita varten ja perjantai päivä/ilta meneekin koululla, sillä on jälleen Yllätysten yö ja lukio järkkää muksujen tapahtuman silloin koululla. Meidän homma on tänä vuonna pyörittää kahvilaa illan ajan, joka on huomattavasti rennompaa puuhaa (oletan ainakin niin) kuin viime vuonna temppuradan valvonta.  

Loppuun vielä parit kuvat pitkästä aikaa meidän toisesta koiruudesta:

Palaillaan taas kun keretään!

1 kommentti:

  1. Piristävä banneri kyllä ! Tykkäilen kovasti.

    Siinä vasta söpöyden huippu. :>

    VastaaPoista