lauantai 31. maaliskuuta 2012

Uutta, vanhaa tuunattua & kollaaseja

Pitkästä aikaa jotain vaatelätinääkin tänne! Eli viime viikon sunnuntaina tuli tilattua ginasta yks liivijuttu. Päivystin koko sunnuntai päivän, että kokoa 34 on varmasti jäljellä, olihan sitä! Hyvä, että päivystin ja tilasin heti sunnuntaina, sillä maanantai iltana tätä ihanuutta ei ollut enää minun kokoa:
Kyllä se maksoikin sen viis kymppiä, mutta kattokaa ku se on hieno! Enkä usein osta mitään kamalan kallista ja olihan tämä mukava piristys koeviikon jälkeen, kun eilen sain tämän. Onhan nuo hartiajutut turhan leveet, ku ite oon näin pikkunen, mutta muuten tää on täydellisyyttä. Sisäinen rokkarini alkoi nostaa päätään jo parisen viikkoa sitten, mutta se koki totaalisen heräämisen eilen. Sain sitten jostain inspiraation ja kaivoin vaatekaappini sisuksista farkkuliivin, jota olin käyttänyt viimeksi varmaan viime keväänä:
Kävin liivin kimppuun kloriitilla ja puukolla! Äiti kyllä sanoi että tämä on suht hirveä, mutta eipä se juuri koskaan oo ilonen mun tuunailuista. Oon jo miettinyt pari asuakin tämän ympärille, tule kesä! (hyvä puhua kun tänään saapui piskuinen takatalvi) Ja ne, joita ärsyttää suuresti kaikki kollaasit, niin kiitos ja näkemiin, palaillaan kuulumisten parissa huomenna!
Nyt se sitten iski. Miksi joka helkkarin kevät tulee kyllästyminen vaatekaapin sisältöön ja sitten on pakko päästä osteleen kaikkea. Tänä keväänä muhun on pesinyt pakkomielle nahkajutuista. Tai siis tekonahkaahan kaikki nuo on, mutta joka tapauksessa. Lisäksi noi kultaset pökät on ihanan friikit leopardikuosisten korkkarien kanssa. Vähän koitan saada jotain tyttömäisempääkin kenkävalikoimaan, vaikka nyt seuraavasta palkasta ostankin tennarit. Lisäksi kaikki neon värit on kivoja, etenkin kirkkaan värisiä toppeja haluaisin kaappiin. Muitten vaatteitten ympärillekin oon visioita rakennellut.

Tässäpä vähän vaateasiaa pitkästä aikaa! Huomenna palaillaan sitten kuulumisten parissa, tai ainakin koitan saada aikaiseksi kirjoteltua.

torstai 29. maaliskuuta 2012

Sini keittiössä

Tiedän, että läheskään kaikki ei innostu ruokapostauksista, mutta mulla ei niitä ole kamalasti ollut joten ajattelin että nyt menee.
Eli tein tänään pitkästä aikaa itte safkaa ja testasin yhtenä iltana päähäni tullutta ohjetta:



  • Paketti kanaa
  • Sipuli
  • Herkkusieniä
  • Mustapekkaruokakerma
  • Perus sulatejuustoo
  • Suolaa & Pippuria
Soosi näytti suht kyseenalaselta kattilassa ja vielä lautasellakin, mutta ainakin oli järjettömän hyvää! Nyt sitten kiroankin ähkyä oloa koska tää on ihan hirveetä. No jos puuttuu suhteellisuudentaju ruuan suhteen niin sitten joutuu kärsimään, mutta eiköhän tämänkin tästä!

Huomenna onkin viimeinen koe ja luvassa on englanti, kunhan tämä olo tästä tasoittuu niin meen pänttää kielioppia. Lisäksi huomenna on toinen ajotunti! Nyt ei enää jännitä, pikemminkin odotan, että pääsen ratin taakse.

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Inspiraatiota odotellessa laitetaan Daughtry soimaan

Keskellä koeviikkoa mennää ja jo nyt on sanomattakin selvää, että ruotsin koe menee uusintaan, niin huonosti se meni. Sanaston hallinta oli omalta osalta aivan hakoteillä, lisäksi kokeessa ollut essee tehtävä meni saman sananparren toistamiseksi. Noh, pitää toivoa, ettei perjantaina oleva englannin koe mene niin huonosti, ettei oo sitten kahta koetta uusittavien listassa.



Tänään kävin fiilistelemässä ekaa kertaa tänävuonna aurinkolaiseilla pihalla. Tykkään hurjan paljon noista Lady Gaga tyyppisistä aurinkolaiseista, jotka ostin H&M:ltä muutama vuosi takaperin. Tiedän, että osan mielestä ne ovat sangen hirveät, mutta mua jotenkin kiehtoo niiden friikkeys.

Tänään koin kauhun hetkiä autokoulussa kun takanani istunut henkilö sai epilepsiakohtauksen. Mua ahdistaa Housea katsellessa kun jollekkin tulee jokin kramppi tai vastaava ja nyt sitten tuli nähtyä sellainen lähietäisyydeltä. Ahdistavuutta lisäsi vielä se, että tiesi ettei voi muuta kuin odottaa. Olisi toki voinut olla rauhallisempikin tunnin lopetus..

Loppu-ilta meneekin sitten inspistä odotellessa, kun tuota huomista äikän luovan kirjoittamisen "koetta" pitäisi suunnitella. Itselläni on sellainen aihe, että siitä voi tulla joko todella hyvä tai sitten homma voi mennä täysin metsään. Noh, jos tekstistä tulee hyvä, niin voisin sen tänne blogin puolellekkin tunkea. Sitä ennen kuuntelen kuitenkin Daughtry nimistä bändiä, jonka löysin tuossa toissa päivänä.

Loppuun vielä havainnollistava kuva siitä, kuinka meidän pihalla on pieni kokoinen Antarktis.
..ja lisää tuota lunta on luvassa kuulemma viikonloppuna - great!
Ps. suklaarasia oli tarjouksessa ____2 euroa, joten sorruin, vaikka koitankin nyt fiksuuntaa syömisiäni.

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kaikenlaista

Hyvää sunnuntai-iltaa!
Oon lukenu tänään ihan paniikissa huomiseen historian kokeeseen ja täytyy sanoa että mua pelottaa aika helvetisti. Ei uppoo mun päähän ne poliittiset kiemurat mitä Suomen historiassa on ollut. Tähän päälle täytyy myöntää etten ole tehnyt kaikkia historian itseopiskelutehtäviä, joten taitaa tänään vierähtää myöhäänkin historian merkeissä.
Perjantaina bongasin limppaa, mikä oli angry birds tölkissä! Oli pakko ostaa, koska tölkki oli huvittava.
Perjantaina oli myös ensimmäinen ajotunti! Oli vähän pelottavaa, koska autokoulunopettaja kurvasi kaupan pihaan ja istutti mut kuskin paikalle ja käytiin vaan pikasesti kaikki jutut läpi jonka jälkeen lähdin jo liikenteen sekaan. Noh meidän kylä ei oo mikään vilkas, mutta pelottipa silti aivan kamalasti. En sammuttanut autoa risteyksiin, mutta ratin käytön kanssa oli vähän ongelmia.

Totesin myös, että taitaa jälleen olla aika harkita parturiin menoa ja hiustenvärjäystä. Noh perjantaina meen mahdollisesti ostamaan hiusvärin, mutta siitä en olekaan varma koska jaksan raahautua parturiin, vaikka tiedänkin jo minkälaisen tukan haluan:

No eipä nuo kamalasti nykyisestä kuontalosta eroa, vähän vain lyhyemmät.

Tänään mulle tilattiin ihan sairaan siisti juttu ginasta, enkä jaksaisi odottaa että saan sen. Toivon syvästi, että se sopii mulle, mutta sen näkee sitten. Ensi viikolla on tarkoitus laittaa tilaus Hollantiin niin viimeinkin niitä salamajuttuja kameraan.

Oli kamalan sekava postaus, mutta koittakaa kestää.. Nyt meen jatkamaan historian parissa puurtamista, palaillaan selkeämmän postauksen merkeissä!

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Stresseilyä


Tällä hetkelläkin mun pitäisi olla tarkistamassa ruotsin esseetä ja lukemassa ruotsin sanakokeen uusinnan uusintaan. Pakko nyt kuitenkin tehdä jotain muuta ja oonhan mä tehnyt tänään kuvikseen power point esityksen ja lukenut vähän lisää niitä ruotsin sanoja. Oonko ikinä maininnut kuinka paljon vihaan jaksojen vaihtumisia?

Olo on just nyt sellainen että voisin oikeesti litistyä tän kaiken stressin alle. Ensimmäistä kertaa odotan koeviikkoa, vaikka tiedän, että ruotsin koe tulee olemaan niin tuskaista, että en tiedä miten taiteilen itteni siitä läpi. Koeviikon jälkeen alkaa uusi jakso, joka ei ole näin rankka ja sitten voi periaatteessa alottaa puhtaalta pöydältä.

Koeviikon jälkeiselle ajalle olen jo kehitellyt vaikka mitä. Näitä on mm. töitten teko, sillä nyt tuleva tili menee kokonaan kamera juttuihin ja tarvitsen rahaa vähän muuhunkin kuin kamerajuttuihin. Lisäksi edessä on kroppa kuntoon kesäksi ja alottaa kuntosalikuurin ja koitan vaihtaa välipalat pullista fitnessmitäliemuroja. Tiedossa on myös juhlia ja jatkojen jatkot ja kyllä ne omat synttäritkin toukokuussa on.

Nyt takaisin esseen pariin!

Ps. mua jännittää, mulla on perjantaina ensimmäinen ajotunti!

maanantai 19. maaliskuuta 2012

NOH8

Maanataita kaikille! Mahdollisesti vihaan tulevaa viikkoa äärimmäisen paljon: kaksi kertaa autokoulua, koeviikko alkaa, itsenäiset työt pitää tehdä valmiiksi. Stressihän tässä meinaa iskeä.
Palataan kuitenkin vielä eilisiltaan, kun sain äärettömän hyvän idean kangaskassiin:
Varmaan melko monikin saattaa tietää mitä NOH8 tarkoittaa, mutta kertauksen vuoksi: NOH8 on kampanja, joka puhuu homoliittojen puolesta. Asia on mulle tärkeä, joten miksei! Mieluummin näin kuin jotain kliseisiä lyriikoita, vaikka on niitäkin mun kangaskasseissa nähty.
Nyt meikä menee puurtamaan psykologian parissa.

Hyvää tasa-arvon päivää kaikille!

torstai 15. maaliskuuta 2012

7 asiaa

Kiitos Maijalle, jolta sain tämän haasteen :)

1. Tanssin ja laulan peilin edessä. Laitan musiikin soimaan mahdollisen kuvaan ja meen peilin eteen ja alan laulaa. Huvittavinta tässä on se, etten osaa kumpaakaan! Laulan kovaa nuotin vierestä ja tanssin nolosti, mutta ei se mitään, eihän kukaan ole näkemässä. Poistaa tehokkaasti stressiä.

2. Rakastan Pokémonia! Katselen nykyisin kautta 13. (onkohan se 13..) telkkarista lauantaisin, tai paremminkin katsomosta, koska en oo ikinä siihen aikaan hereillä ja joskus katselen aikaisempia kausia videolta. Oon kaavaillut Pikachu kangaskassia ja DS:n ostamista sen takia, että voisin pelata Pokémonia ja mesessä mulla on kuvakkeena Pikachu.



3. En voi sietää yltiömäisiä maailman parantajia! Jos joku oikeasti kuvittelee, että muutama tuhat ihmistä v
oi boikotoinnillaan kaataa esim. McDonald'sin, yhden maailman suurimmista pikaruokaketjuista niin voisi ajatella uudelleen. Periaatteellinen boikotointi on eriasia, itsekkin tulee harrastettua sitä aika ajoin.

4. Rakastan asioiden suunittelua, mutten vaadi suunnitelmaa. Ensi kesäksi oon jo suunnitellut vaikka mitä, mutta ei mua toisaalta haittaa jos jotain jää toteuttamatta. Tykkään lähteä reissuun pienellä varoitusajalla ilman liikoja suunnitelmia. Pidän tieviidakkoon eksymistä ja muutaman päivän autossa asumista siistinä asiana ja aionkin lähteä kesällä roadtripille kaverin kanssa.

5. Mulla on oma mielikuvitusmaailma, jonka nimi on Procke. Procke koostuu suuresta pääsaaresta, Safretin saaristosta ja Froncesin luodosta. Tämä maailma on jo vanha keksintö, jota oon kehittänyt jo kymmenen vanhasta lähtien. Aloin nimeämään Prockea ja sen osia kun olin 13-vuotias.

6. Androgyynisyys on musta tosi kiehtovaa. Androgyynisyys tarkoittaa mulle sitä, että jos ihminen kävelee kadulla vastaan niin en osaa sanoa onko vastaan tulija mies vai nainen. En tiedä miksi tämä kiehtoo mua näin suuresti se on vain jotenkin mielenkiintoista. Esimerkiksi australialainen androgyyni malli Andrej Pejic on kiehtova henkilö, josta olen lukenut monta juttua.



7. En enää tunne oloani kamalan mukavaksi mekossa. En tiedä mistä tämä on tullut nyt viimeisen 9 kuukauden aikana, sillä vuosi sitten mulla oli melkein aina mekko tai hame. Nyt hameet ovat olleet visusti säilössä, eikä ole tullut mieleekään, että laitaisin hameen päälleni.

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Maanantaitunnelmissa

Saatoin unohtaa kirjotella eilen, mutta ei se mitään, unohdin kaikki muutkin suunnitelmat. Tarkoitus oli tosiaan vedellä kaikki itsenäiset työt valmiiksi koulun osalta ja tehdä töitä. Lauantaina tein töitä ja sain tehtyä vähän historian tehtäviä, mutta sunnuntain osalta hommat jäi vähän puoli tiehen kun Jonttu tuli käymään. Ehtii sitä myöhemminkin...
Elän siinä illuusiossa, että pikakahvi piristää, vaikkei siinä olekaan kofeiiniä. Piristävää tai ei, mutta silti olen sitä mieltä, että toi Nescafén lajitelmaloota on lahja maailmalle. Kyllästyn kamalan helposti, enkä ole löytänyt ehdotonta suosikkia noista, joten pitänee ostaa uusi laatikollinen vaikkapa huomenna, kun raahaudun autokouluun.

Kun hain talouspaperia äitin komerosta, bongasin nurkasta kivan näköisen kauluspaidan:
Onhan tuo toki vähän iso, mutta on se pienempi kuin mun jack & jonesilta ostettu ruudullinen kauluspaita. Lie koska kauan sitten tämäkin on ostettu kun naisten 42 koko on pienempi kuin miesten S koko..

Oon addiktoitunut Scandinavian Music Group:iin, vaikka ehkä vielä kuukausi sitten vihasin kyseistä yhtyettä. En vieläkään erityisemmin tykkää Terhin ääntä, mutta nerokkaat sanoitukset paikannee.

Näihin kuviin (..kuvaan) ja tunnelmiin on hyvä lopetella, alan katsoa Housen 2. tuottaria toista kertaa, jonka jälkeen mun on pakko syventyä ruotsin verbeihin..
Hyvää viikon alkua kaikille!

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Ei niin loistelias viikko

Hyvää perjantaita!
Piti bloggailla jo aikoja sitten, mutta: a) ei oo ollut aikaa b) olen ollu liian kiukkunen blogatakseni.
Kiukkuun löytyy syitä monia, kunten erinäinen salamalaitteitten hankintaan liittyvä stressi, haikurunot ja tuli tuossa yksi päivä nukuttua pommiinkin. Tänään oli kuitenkin parempi päivä, vaikkei mikään huippu ollutkaan.

Yllä olevat kuvat taitavat olla tiistailta, mutta halusin julkaista ne koska olin yllättävän värikäs tuolloin.

Tämän viikonloppusuunnitelmat ovat melko työ täyteiset: historian ja ruotsin tehtävät, mitkä pitää tehdä, että pääsee kurssista läpi. Lisäksi pitää kirjoittaa novelli loppuun (voin laittaa sen tännekkin, sitten joskus jos on kiinnostusta) ja paljonpaljon töiden tekoa, sillä niin kuin aiemmin mainitsin kameran salamajuttuihin tuli erinäisiä mutkia matkaan, jotka aiheuttavat "vähän" lisäkustannuksia.

Loppuun vielä kuvia Savusta ja Sumusta, jotka olivat meillä viimeviikolla hoidossa. Sumu on siis collie ja pentu vielä ja Savu sheltti:
Koitan kirjoitella viikonloppuna!

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kriisit



Nyt pitääkin rientää!

perjantai 2. maaliskuuta 2012

Pikakahvi ei auta mitään, kolmenkin kupin jälkeen väsyttää










Tänään olen kitannu pikakahvia, katsellut Housee, syönyt suklaata, alottanut lukemaan Atuanin holvihautoja ja pohtinut omaa mielikuvitusmaailmaa, jota olen kehittänyt pikkusesta asti.
Nyt alan jo henkisesti valmistautumaan maanantaihin, kun on aika palata koulun penkille ja alotanpa maanantaina autokoulunkin. Missio on päästä tänään aikaisin nukkuun ja herätä huomenna aikaisin ja saada asioita hoidettua!
Taisin mainita eilisestä askartelujutustakin jotain, ja tässäpä lopputulos:


Sängyn laita vaikutti todella tyhjältä niin halusin tehdä tuollaisen tekstisysteemin. "You can't quit until try" on säe Sixx: A.M:n biisistä Life Is Beautiful, joka on mun pitkä aikainen suosikki.

Taidanpa tästä mennä jatkamaan lukemista ja alottemaan uutta suklaalevyä.
Hyvää viikonloppua!
(En tiedä mistä noi tavallista suuremmat kuvan välit johtuu)

torstai 1. maaliskuuta 2012

Alotuskuvien aatelia


Vähän meni sössötykseksi kun en kehdannu puhua kamalan kovaa.