torstai 30. elokuuta 2012

"Vähän kuin mariannekarkki"

Voisin tietty opetella kirjoittelemaan aikaisemmin päivällä, mutta ei vaan saa aikaiseksi. Kaiken lisäksi, otin tämän postauksen asukuvat eilen, joten nyt laahaan päivän myöhässä, mutta haitanneeko tuo.
En jotenkin kyllästy punainen & valkoinen yhdistelmään! Tai pitäisikö sanoa, etten oikeastaan osaa/tykkää yhdistää punaista juurikaan mihinkään muuhun väriin kuin valkoiseen. Punainen & musta yhdistelmä kului puhki siinä ernuaikoina ja ehkä siksi kammoksunkin kyseistä yhdistelmää.

Vaihteeksi heräsin tajuamaan, että olen lukion kolmosella, oon abi. Kirjotukset alkavat alle kahden viikon päästä, tänään tilattiin abihupparit ja suunniteltiin ensiviikolla olevaa "100 -päivää jäljellä" -päivää. Lisäksi pitäisi kohta alkaa suunnittelemaan penkkareita ja abinäytelmää. Täytyy myöntää, että oon todella innostunut kaikista abitouhuista, mutta samaan aikaan kaikki tämä hirvittää jollain tapaa. 

Mutta nyt mä taidan pikkuhiljaa valua nukkumaan, jotta pääsen ylös sängystä aamusella. 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu ! :3

    VastaaPoista
  2. MULLA ON IHAN SAMA TOI MUSTA-PUNANEN. Mustapinkkiki on täysin eiei. Joskus hirvittää ihan perus mustavalkocombotkin kun alan miettimään että mitä helvettiä tuli päälle pistettyä sillon viis vuotta sitten :D Ikuiset traumat ehkä.

    VastaaPoista