torstai 9. elokuuta 2012

"Äiti, huomenna on lelupäivä"

Tänään se sitten alkoi, abivuosi ja vauhdilla alkoikin: viikon päästä on koulukuvaus sekä historian uusintakoe. Uusintakokeeseen ilmoittautuminen oli sponttaani valinta, jonka tein tänään. Nimeäni kirjottaessa lappuun, kelasin, että joudun joka tapauksessa lukemaan 5. kurssin vaikka vihaan sitä, lisäksi kutosesta ei ole vaikea parantaa.

Nyt kuitenkin pitkästä aikaa asun pariin:
Pienen kriiseilyn jälkeen päälle päätyivät ginan farkut ja H&M:n paita, josta oon leikellyt hihat veke. En ymmärrä minkä tässä ensimmäisessä koulupäivässä on, aina sama kriisi! Joka tapauksessa päälle päätyy ihan perusvaatteet, juuri sellaiset, mitä käyttää aina.

Tänään kun kävelin bussipysäkiltä kotiin ja kävelin päiväkodin ohi, niin joku muksu sanoi äidilleen "äiti, huomenna on lelupäivä." Väkisinkin siinä tuli nostalginen fiilis. Rehellisesti sanoen en muista omasta tarha-ajastani juurikaan mitään, ehkä parhaiten sen, että jos en ollut mun kaveriporukassa niin leikin poikien kanssa. Järkytyin, kun en muista edes ala-asteen aloittamista enkä edes millainen oli ensimmäinen päivä kun menin seiskalle. 

Nyt kuitenkin "nostalgiaa" tasan vuoden takaa: tällaisissa vaatteissa astelin lukion kakkosluokalle: 

...Näköjään oon muuttunut vuodessa ihan kohtalaisesti (koittakaa olla välittämättä kuvan muokkauksesta, joka on eriparia muiden kuvien kanssa) 

2 kommenttia:

  1. voi, mä muistan jopa sen, mitä ala-asteen ekana päivänä oli ruokana :'DDD

    VastaaPoista